Zamiast cisa może być choina kanadyjska, tuja Aureospicata, Kórnik, grab, ostrokrzew, buk.
Cena zależy od wyglądu, bo wysokość to jeszcze może bardzo zmylić. 3,80 może być tylko czasem to samo można taniej kupić. Natomiast jeśli Ci się spodoba wygląd i nie będą chude - to kupuj.
Ja bym posadziła, pęd do zazieleniania i "mania" ładnie zwycięża. Pod spodem zakop deskę i co ładniejsze rośliny przywiązuj pod ziemią drutem. Jak się ukorzenią to drut poluzujesz. Tak mam przywiązane świerki na ulicy.
Tu nawet chyba nie cięcie ma znaczenie. Możesz trochę poskracać gałązki, żeby się rozkrzewiły. Spróbuj im lać więcej wody i co dwa tygodnie florovit w płynie, albo Magiczną Siłę do ogrodu - uniwersalną.
Ja swojego, co miałam u mamy nie cięłam, a kwitł.
Bardzo miło się zagląda do tak radosnego miejsca i osoby, która wkłada pasję w to co robi. Z przyjemnością tu zaglądam i cieszę się białymi kolorkami i niebieskimi, bo te lubię najbardziej
Marto, podziwiam zdjęcia nieustannie, takie optymistyczne są , radosne też jestem ciekawa odpowiedzi na pytanie powyżej,. Aparat to nie wszystko, umiejętności i kadrowanie się liczą, widać żeś artystka na poważnie to piszę