Również cieszę się ze spotkania!
Dziękuję za pochwały, lubię "meblować" ogród Planuję jaszcze jedno miejsce wypoczynkowe
A drzwi to wiadomo... znak rozpoznawczy naszego ogrodu.
Dziękuję
Warzywniak kipiał wręcz kwitnącymi sałatami i koprem, ale wiatr wszystko kładł na siebie i wczoraj zrobiłam czystkę
Tu jeszcze na pamiątkę ten busz:
Urocze zdjęcie z sierpówką! Jolu, nic chyba nie napiszę, siedzę pozytywnie oszołomiona po obejrzeniu kolejnych porcji zdjęć. Ty podbijasz las, las podbija serca, takie są efekty uboczne
Słoneczny, świeży i piękny poranek Cudnie jest mieć ogród pod ręką w pracy Monet też tak sądził
Współpodziwiam Zacytowałabym to samo zdjęcie co Wiaan
Wpadła mi w oko fioletowa donica przy ławeczce, czym ją obsadziłaś? Z daleka świetny efekt.
Dobrego dnia, Judith!
Wiaan, porządek jest dopóki liście nie zaczynają lecieć, jeszcze czas .
Nowa rabata ma się dobrze, wszystko się ładnie rozrasta, jeżóweczki kwitną zdrowo. Podoba mi się .
Lecę cyknąć fotkę, to będzie obraz sytuacji .
Przejść w moim ogrodzie faktycznie kilka jest, to jakby wejścia "z sześciu stron świata"
Od północnego wschodu( po obu stronach klona):
Od wschodu:
Od południa:
Od półudniowego zachodu:
Od zachodu:
I od północy:
Ale ładny widoczek U ciebie jest bardzo dużo ogromnych drzew i taki mega porządek, to jest niesamowite
Judith jak prezentuje się teraz nowa rabata przy placyku? Może gdzieś przeoczyła, bo mam spore zaległości pourlopowe
Aprilku, cieszę się, ze spotkania i mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja na kolejne
Fotki mają- moc! (albo powiększają, albo zmniejszają, albo upiększają, albo...)
Najprawdziwsza jest rzeczywistość, dlatego świetną rzeczą jest oglądanie różnych ogrodów na żywo!
Swój czasami wolę na fotkach