Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

Mirka 20:35, 17 kwi 2023

Wiolka5_7 napisał(a)

No bardzo! Otworzyli niedaleko nas nowe lodowisko,to żal było nie przypomnieć sobie jak to było i mieć frajdę jak dziecko
Polecam

To wiadomo że trzeba korzystać jak masz blisko lodowisko. Mnie na jazdę kolana nie pozwolą.
Wiolka5_7 20:55, 17 kwi 2023

Mirka napisał(a)

To wiadomo że trzeba korzystać jak masz blisko lodowisko. Mnie na jazdę kolana nie pozwolą.

ajka 23:17, 17 kwi 2023

Bardzo fajne to ciurkadełko, stylowe. Ja się też zastanawiam nad małym ciurkadełkiem i poidelkiem. Na razie bardziej rozglądam się za tym drugim. Nie wiem czy dałbym radę słuchać tego ciagłego ciurkania, nie do końca mi to odpowiada, ale z wyglądu bardzo mi się podoba.
Poza tym u nas często na ogrodzie jest bardzo słabe ciśnienie wody, więc nie wiem czy by to miało sens.
Joann 01:23, 18 kwi 2023

Ciurkadelko dopełnia całości, pięknie to wyglada! Czekam na szersze kadry z roślinkami!
Wiolka5_7 08:04, 18 kwi 2023

ajka napisał(a)
Bardzo fajne to ciurkadełko, stylowe. Ja się też zastanawiam nad małym ciurkadełkiem i poidelkiem. Na razie bardziej rozglądam się za tym drugim. Nie wiem czy dałbym radę słuchać tego ciagłego ciurkania, nie do końca mi to odpowiada, ale z wyglądu bardzo mi się podoba.
Poza tym u nas często na ogrodzie jest bardzo słabe ciśnienie wody, więc nie wiem czy by to miało sens.

Dzięki!

Fajnie, że się zastanawiasz

Ale u mnie nie będzie ciurkać czały czas. Będzie wtedy kiedy będę chciała. eM zrobił taki bajer , że ciurkadełko włączam sobie i wyłączam pilotem

Wiadomo trzeba przeanalizować sobie plusy i minusy
Wiolka5_7 08:06, 18 kwi 2023

Joann napisał(a)
Ciurkadelko dopełnia całości, pięknie to wyglada! Czekam na szersze kadry z roślinkami!

Dzięki!
To prawda Kropelka z ciukadełkiem to taka wisienka na torcie

Jestem już zachwycona,a latem jak cały ogród zarośnie roślinami to będzie w 100 % tak jak to sobie wymyśliłam
Roocika 08:59, 18 kwi 2023

Wiolka5_7 napisał(a)
Dzisiaj była próba generalna ciurkadełka w Kropelce
Jestem zachwycona !
Szkoda , że filmu nie można dodać.

Super!

Czekam na więcej fotek
DariaB 10:03, 18 kwi 2023

Ekstra, że ciuradełko już działa. Jak roślinki wokół podrosną to będzie cudownie wszystko ze sobą grało.
Wiolka5_7 12:27, 18 kwi 2023

Roocika napisał(a)

Super!

Czekam na więcej fotek

Dzięki!
Ja też ale muszę skończyć ten bajzel
Wiolka5_7 12:30, 18 kwi 2023

DariaB napisał(a)
Ekstra, że ciuradełko już działa. Jak roślinki wokół podrosną to będzie cudownie wszystko ze sobą grało.

Dzięki !

Myślę , że późnym latem będzie na czym oko zawiesić ,bo teraz do niektórych roślin trzeba z lupą podchodzić

Zamówiłam jeszcze pistie, może w tym tyg dotrą
Miała być i miniaturowa lilia,ale czytałam że ona musi mieć stojącą wodę bez ruchu,więc odpuszczam. Poza tym trzeba by ją zimą przechowywać w piwnicy