Ogrodnik Mimo Woli cd
19:51, 12 lut 2014
Uff.. dorwałam sie do komputera... wiec trochę popiszę... i oderwałąm sie od telewizora oglądam Soczki
Bociek - śledzę ten wątek cały czas... jednak aby coś z tym zrobić, muszę sama sie zastanowić co chce tam zostawić, czego nie (przesadzać już nie mam gdzie)... muszę pomyslec co wogle tam chciałabym.. na razie pustka w głowie... jeszcze nie dorosłam do wypierniczenia prawie wszystkiego.. a aby było ładnie to wiem, że trzeba wszytko wyrzucić..
Bogdzia - rodka podkarmimy... chciałam poszukać jak kwitnie, ale był zawsze taki nędzny, że zdjęć nie mam...... fioletowy ... i poczekamy z identyfikacją co za on.
Pszczółka - kwiatki przyjęte.. śliczności.... na parzydło miejsca już brak
Wiec fotki jak najbardziej na miejscu. Róża też wielka.. i już się nie mieści 
Agata - zagęściłam storczyki na parapecie i Twojego do kolekcji ustawiłam....
A piesio wykorzystuje puste rabaty i robi obchód po ogrodzie
Gdzie nie ma kory jest piękne błoto... w domu i ogrodzie 
Bociek - śledzę ten wątek cały czas... jednak aby coś z tym zrobić, muszę sama sie zastanowić co chce tam zostawić, czego nie (przesadzać już nie mam gdzie)... muszę pomyslec co wogle tam chciałabym.. na razie pustka w głowie... jeszcze nie dorosłam do wypierniczenia prawie wszystkiego.. a aby było ładnie to wiem, że trzeba wszytko wyrzucić..
Bogdzia - rodka podkarmimy... chciałam poszukać jak kwitnie, ale był zawsze taki nędzny, że zdjęć nie mam...... fioletowy ... i poczekamy z identyfikacją co za on.
Pszczółka - kwiatki przyjęte.. śliczności.... na parzydło miejsca już brak

Agata - zagęściłam storczyki na parapecie i Twojego do kolekcji ustawiłam....

A piesio wykorzystuje puste rabaty i robi obchód po ogrodzie