Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 14:28, 10 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Mam dzisiaj przesilenie wiosenne.. Tylko sobie Twoje fotki pooglądam...

Oglądaj sobie Marzenko i przucupnij na chwilkę może lepiej się poczujesz, pogoda nam szaleje, raz ciepło, raz zimno, to znowu zawiewa, albo pada, ale powrotu zimy już nie chcemy

Magnolki Ci zostawiam

Agania 14:57, 10 kwi 2014

Tess napisał(a)
Magnolie piękne masz, a ich ilość i różnorodność powala.

Dziękuję Tesiu, niech kwitną jak najdłużej, chociaż po tym deszczu, różnie może być

Agania 15:12, 10 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Tajemniczość jak nic Można się chcąco zgubić

Można się łatwo zgubić...............i łatwo się znaleźć

Można się też przestraszyć

i pokłuć od iglaczków

Agania 15:15, 10 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
No magnolie pięknie sie prezentują ! U mnie na nowo posadzonej też paki coraz większe! I to nawet więcej niż 4! A rzeszowski tez fajne! Nie przycinasz wrzosów wiosna czy źle widzę?

Anitko, foty wczorajsze, ale przyznam, że wrzosy jeszcze nie wszystkie przycięte mam ich około 300szt
Jagodaa 15:15, 10 kwi 2014

Agatko sasank masz śliczne, ja muszę je mieć! Wcześniej były dla mnie takie trochę zapomniane, może dlatego, że rzeczywiście krótko kwitną, jednak kwaity są przepiękne.
Festiwal magnolii trwa u Ciebie w najlepsze. Cudnie to wygląda. Ja aktualnie odkrywam gdzieś ciągle magnolę gwieździstą, u Ciebie również. Bardzo mi się podoba, oprócz mojego typu bladorózowego.
Agania 15:18, 10 kwi 2014

iwonaal napisał(a)
Agatko jak zwykle pięknie. Mam pytanko, co to białe obok bratków i zrób proszę zbliżenie kosza wiklinowego, a może masz coś jeszcze?

Iwonko już ci piszę to białe, to nie białe tylko limonkowa kocanka, roslinka jednoroczna na tarasy

a to nie jest koszyk tylko płotek wiklinowy

Agania 15:24, 10 kwi 2014

renatamama3 napisał(a)
Agatko,magnolki cudowne ,była u rodziców we wtorek nacieszyć oczy taką jedną ,wilczomlecza masz większego ,pewnie w zaciszu .pozdrawiam
ps ,czekam na rabatkę przed domem

Renatko, u mnie nie tak spokojnie, ciężko o wyciszenie i w ogrodzie i domu, w ogrodzie zaległości, bo remonty w domu, ale przedogródek obsadzę, roślinki już czekają
Agania 15:27, 10 kwi 2014

Maria667 napisał(a)
Piękne widoczki. Za oknem deszcz, więc przyjemnie pocieszyć oczy takimi krajobrazami.
P.S.
Ostatecznie mój kociak dostał na imię Popielek
Pozdrawiam.

Wreszcie trochę słońca za oknem, może w weekend uda nam się pogoda..............wymiziaj popielka, do nas przychodzi na obiady Whiskas, taki jak na reklamie, to już mu takie imię zostawiliśmy
Agania 17:03, 10 kwi 2014

kasiek napisał(a)
Agatka duuuuuuzy cmokas za wilczomlecze!
juz zestawione kolorystycznie - teraz byle przetrwały!

Widziałam, trzymają się dobrze
Agania 17:13, 10 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
Agatko sasank masz śliczne, ja muszę je mieć! Wcześniej były dla mnie takie trochę zapomniane, może dlatego, że rzeczywiście krótko kwitną, jednak kwaity są przepiękne.
Festiwal magnolii trwa u Ciebie w najlepsze. Cudnie to wygląda. Ja aktualnie odkrywam gdzieś ciągle magnolę gwieździstą, u Ciebie również. Bardzo mi się podoba, oprócz mojego typu bladorózowego.

Nie odmawiaj sobie sasanek

Magnolki jeszcze trochę nacieszą moje oczy, ale już zaczynają klony japońskie rozwijać listeczki