Mój ulubiony zestaw kolorystyczny. Pełno takich widuję w Garden Style (bodajże angielskie czasopismo, ale w wersji po niemiecku).
O ile mnie pamięć nie myli to chyba nie chwaliłeś się zbytnio tą rabatą. Mnie się bardzo podoba.
Zapraszam. Jak mieszkałam w Gnieźnie zawsze mnie kusił z czego jest żywopłot przy pałacu biskupim, tam gdzie ta piękna magnolia. Jakoś do tego doszłam i jest. A to widok od początku dział ki.
Agata to barbula klandońska 'Summer Sorbet'.
ze szczepieniem trudna sprawa w ubiegłym roku na wiele prób wyszedł jeden modrzew i jedna jodła ale się nie poddaję
Jednakże trawy przed domem , nawet niewielkiej nie było, za to duża czarna dziura w której buszowały futrzaki pełne radości, ja zdecydowanie mniej .Zdecydowałam zasypać to kamieniami ( okazało sie , ze 7 ton nie starczyło )
i trzeba było domówić jeszcze kilka ton ( w końcu czarna dziura została zasypana
Podpatruję buki rosnące w swoim naturalnym środowisku, będę starała się im stworzyć taką naturę jaką lubią i potrzebują, ale tego wymaga czas, więc będę musiała jeszcze sobie poczekać, a na teraz to sobie mogę popatrzeć razem w wami jak chcecie na................ naturę i pomarzyćo Bukach
Aniu chyba razem z Irenką wczytujecie się w horoskopy )))))))))
Napisałabym coś ,ale nie mogę bo wszystko jest w toku ))))))))))))))))
Aneczko ja wychodzę codziennie i mimo komórek zauważyłam,że nadal ludzie w sklepach czy autobusach otwarci na rozmowy. Gorzej wygląda sytuacja młodych słuchawki w uszach i nic ich nie rusza.Biedne pokolenie ...