Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Nebel

Ogród Nebel

reni 21:59, 31 mar 2014

Kondzio ma rację
nebel 23:47, 31 mar 2014

reni napisał(a)
Kondzio ma rację

Reni w takim razie za parę miesięcy zapraszam Was na wątek - "Ogrody świata" - "Ogród Botaniczny Monachium", postaram się o ciekawą relację z tego pięknego miejsca
Kondzio 09:33, 01 kwi 2014

nebel napisał(a)

Reni w takim razie za parę miesięcy zapraszam Was na wątek - "Ogrody świata" - "Ogród Botaniczny Monachium", postaram się o ciekawą relację z tego pięknego miejsca
juz sie nie mogę doczekać Ja mało podróżuje i z chęcią zobaczę kawałek swiata twoimi oczami
bogumila 20:03, 01 kwi 2014

Ten niebieski anemon to prawdopodobnie De Caen...
Pozdrawiam czerwonym -miałam w ub.roku.
danuta_szwajcer 22:55, 01 kwi 2014

Oj czytam Ewus, ze sie pożegnałas? smutno ale jak widac zaczynasz nowy i zapewne kolejny etap w zyciu, podziwiam Cie zarazem, ze tak piekne miejsce zmienilas. Zagladaj do nas nadal jezeli Ci czas na to pozwala. Czekam w takim razie na nowy Twoj wątek Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego w nowym miejscu
nebel 21:17, 02 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
juz sie nie mogę doczekać Ja mało podróżuje i z chęcią zobaczę kawałek swiata twoimi oczami

Kondzio, w takim razie obiecuję
nebel 21:19, 02 kwi 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Ten niebieski anemon to prawdopodobnie De Caen...
Pozdrawiam czerwonym -miałam w ub.roku.

Bogusiu, nic mnie tak bardzo w życiu nie cieszy - jak rośliny, kwitnące bardzo wczesną wiosną.
Dzięki za anemona - jest śliczny
nebel 21:25, 02 kwi 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Oj czytam Ewus, ze sie pożegnałas? smutno ale jak widac zaczynasz nowy i zapewne kolejny etap w zyciu, podziwiam Cie zarazem, ze tak piekne miejsce zmienilas. Zagladaj do nas nadal jezeli Ci czas na to pozwala. Czekam w takim razie na nowy Twoj wątek Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego w nowym miejscu

Danusiu, dziekuję za wszystkie mile słowa, które napisałaś.

Ale wiesz co? Nie przenoszę się na "drugi koniec świata" I na "Ogrodowisko" na pewno będę zaglądała.
Mam tylko jedną nieśmiałą prośbę - pisz i pokazuj swój piękny ogród
boguslaw_r_ 13:15, 03 kwi 2014

Ewcia to co nowe na ogół bywa lepsze, po to zmieniamy aby tak było, tego Ci życze, odezwij się jak będzie ok. a wierzę że będzie. Buziole
nebel 22:38, 03 kwi 2014

boguslaw_r_ napisał(a)
Ewcia to co nowe na ogół bywa lepsze, po to zmieniamy aby tak było, tego Ci życze, odezwij się jak będzie ok. a wierzę że będzie. Buziole

Ojej, Bogusiś, dziękuję Ci bradzo za wpis - szkoda,że na piśmnie nie można przekazać emocji..

Bogusiu, jeszcze raz bardzo dziękuję Ci tego, wszyskiego czego się od Ciebie nauczyłam