Postanowiłyśmy z Hanią zrobić spotkanie przedświąteczne u mnie i przy kawce i pogaduszkach wykonać świąteczne kompozycje. Wianki z Kasią już były, czas na coś nowego, czyli doniczki i inne dekoracje. Każdy przyniesie co ma, my coś przygotujemy, poszukamy na pawlaczu, co z zeszłego roku można wykorzystać.
Z całej zabawy zrobimy relację zdjęciową, a Ogrodowisko będzie także się fajnie bawić z nami
Myślę, że mogą z tego wyjść też niezłe dekoracje.
Termin ustalimy na sobotę. Zabawa jak zwykle będzie niezła. Proponuję 31 marca sobota po południu.
Kto się zapisuje?
Na stole mam takie oto kompozycje w trzech fajnych skrzyneczkach róznej wielkości. One są wykonane z rozbielonego drewna i wydaje mi się, że pasują do nich kwiatki w kolorach żółtych, niebieskich i białych, czyli w sam raz dla mnie
Danusia jest poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Ja się z tym zgadzam, tak więc Marto. mnie zupełnie nie bierz pod uwagę we wszelkich rankingach, albowiem jako założycielka Ogrodowiska jestem poza konkurencja, a udzielać się chcę[/quote A jak tak bym chciała 1100 setek wypić za swój wątek drogie Panie )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
Danusia jet poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Ja się z tym zgadzam, tak więc Marto. mnie zupełnie nie bierz pod uwagę we wszelkich rankingach, albowiem jako założycielka Ogrodowiska jestem poza konkurencja, a udzielać się chcę
Danusiu, udzielaj się jak najwięcej Gdyby nie Ty i Twoje dziecko - Ogrodowisko - do dzisiaj błądziłabym w ciemnościach i pewnie z roku na rok odkładałabym myśli o założeniu ogrodu, nie wiedząc nawet jak się do tego zabrać. Już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz: dziękuję za to, że jesteś
Ciekawa jestem tego klonu zimowanego. Jak się miewa?
o ile pogoda dopisze to w sobotę będę wykopywał z kopców" moje ziemniaczki " będą oględziny, i radość z przetrwanych roślin a mam nadzieję że wszystkie przetrwały.
Danusia jet poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Ja się z tym zgadzam, tak więc Marto. mnie zupełnie nie bierz pod uwagę we wszelkich rankingach, albowiem jako założycielka Ogrodowiska jestem poza konkurencja, a udzielać się chcę