poczytałam, pooglądałam i jak zwykle zachwycałam się cofnęłam się, aby doczytać co też tam u ciebie się dzieje, a tu już wszystko pięknie wyczyszczone, wymyte, do wiosny przygotowane
czekam z ciekawością, jakie też w tym roku będą kompozycje mam zamiar coś skopiować
i oczywiście z uwagą będę śledzić wieści z majowego wyjazdu też mnie zachwyca pomysłowość angielskich ogrodników
Danusia jet poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Ja się z tym zgadzam, tak więc Marto. mnie zupełnie nie bierz pod uwagę we wszelkich rankingach, albowiem jako założycielka Ogrodowiska jestem poza konkurencja, a udzielać się chcę
Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Zgłaszam się jako najmłodsze pokolenie, jestem tu od paru dni to miejsce jest czarujące, inspirujące i pełne przyjaznych dusz. Mam nadzieję że "dorosnę" razem z moim ogródkiem przy Danusi i innych doświadczonych ogrodomaniakach
O ogrodzie Danusi nic nie napiszę bo wprawia mnie on w taki zachwyt i osłupienie, że nie jestem w stanie nic sensownego powiedzieć, poza tym że jest PIĘKNY.
Danusia jet poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Ja się z tym zgadzam, tak więc Marto. mnie zupełnie nie bierz pod uwagę we wszelkich rankingach, albowiem jako założycielka Ogrodowiska jestem poza konkurencja, a udzielać się chcę
Do gratulacji z okazji stówki przyłączę się i ja,chociaż o parę stron spóźniona Chociaż jestem tu od niedawna i prawie z niczym,w porównaniu z innymi,to atmosfera Ogrodowniska wchłonęła mnie totalnie Gratuluję Danusiu! Bukiety piękne!
Danusiu, udzielaj się jak najwięcej Gdyby nie Ty i Twoje dziecko - Ogrodowisko - do dzisiaj błądziłabym w ciemnościach i pewnie z roku na rok odkładałabym myśli o założeniu ogrodu, nie wiedząc nawet jak się do tego zabrać. Już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz: dziękuję za to, że jesteś