Kontnuując projekt haha podam Ci podpowiedź może niewidoczną dla Ciebie, ale dla mnie tak
Te kulki są w trójkącie równobocznym a zrób je tak żeby się nie pokrywały jak patrzysz z różnych stron, czyli w trójkącie nierównobocznym ha
Takie coś niby nic ważnego, nie każdy widzi, ale ja spostrzegłam taki niuansik
Dziewczynki.. i ewentualne chłopaki....... różowego chociaż nie jestem fanką tego koloru... mam moc... bez różu nie da się.... bo jak nie pokochać różowych, azali, piwonii i róż. Na różowo kwitną drzewa owocowe... floksy, jeżówki, lilie i tulipany..... Nie przepadam za różem w domu, ale w ogrodzie musi być Tu jest odmiennie jak w kolorze brązu W domu tak.. w ogrodzie nie. Różowego mam chyba najwięcej... dobrze, ze przespałam żółty i purpurowy
No właśnie na fejsiku widziałam, że miałaś warsztaty
AS. jest rewelacyjna, ale niestety droga; można kilka rzeczy nimi zrobić, ale jak chodzi o powierzchnię 30 m kwadratowych, to to olbrzymi wydatek, zatem trzeba szukać czegoś innego
..wynalazłam te materiały, są świetne, ale Osmo też drogie, bo 2,5 l to koszt 400zł
tego używam do metalizowania efektu, nadaje się na wszystkie płaszczyzny i materiały, w zależności od potrzeb z podkładem lub bez
z tej firmy mam farbę i to, tym będzie wykańczane drewno w domku letnim, ale jak będzie ciepło oraz drewno w domu
Danusiu mam jeszcze jedną prośbę. Chodzi mi o to miejsce
Chciałam zmienić trochę tą rabatę i pomyślałam o przeniesieniu gracilimmusów za Pissardi a w ich miejsce dumam nad choiną kanadyjską albo pęcherznicą ciemną. Pomiędzy miskantami rośnie magnolia Susan.
No i jeszcze mam niezagospodarowany 4 metrowy kawałek na lewo od limek. Czym go wypełnić?
Myślę o jaśminowcu aurea albo kalinie (chciałabym trochę zapachu) ale i tak zostanie tam jeszcze luka.
Witam bardzo gorąco, chociaż za oknem jest nieco białego puchu.
Mieszkam na Opolszczyźnie, rośliny dla Mnie to życie, pasja i przyjemność.
Ogród mam od 5 lat, jestem w trakcie jego tworzenia. Z roku na rok się zmienia.
Moja miłość to też rośliny doniczkowe, które kolekcjonuję odkąd pamiętam ( tzn. od dziecka ).
Zachwycają Mnie wszystkie ogrody, chociaż wolę takie naturalne.
Uwielbiam też roślny w donicach, planuję mieć ich bardzo dużo.
Mam ponad ...... dzieści lat, ale duchem 20.
A o to moje dzieło w trakcie tworzenia, z perspektywy jednego kąta.
Wiesz, nie spodziewam się, że coś złego powiedzą, ale każdy lubi co innego i ma inny gust, i najwyżej przemilczą w sumie trudno zmieniać coś, co jest i zrobić to dość oszczędnie, niestety podłogi będę zmieniać na wybielony szary, bo te co mam, nijak mi nie pasują teraz, i miało być malowanie, a w rezultacie remont wszystkiego, ale mam wspaniałego męża, toleruje wszystkie moje szalone pomysły, ba w większości te olbrzymie prace on wykonuje, ja bardziej dekoratorskie, ramy, osłonki, lampy, meble, ramki do zdjęć itd będę szyć nowe poduchy i obijac nowymi tkaninami krzesła, ale to umiem
o tu leżą kolejne 2 lampy do zmiany, jak zrobię pokażę chyba, ze będzie tragicznie, to nie