Dajanko, co to za roślinka z tyłu ta płacząca zimozielona. wydaje mi się , że to jakiś świerk. Poszukuję fajnych zimozielonych i to drzewo mi się podoba
A Gospodyni... śliczna ciepła, wspaniale piecze ... smakowite jedzonko umie przygotować...
Gosia już pokazała miejsce na magnolię, ale ja pokarzę go jeszcze raz wraz z towarzyszkami sabaciku...
Gosiu, może twój ogródek mały ale piękny... i pełen pomysłów,
A co mnie zauroczyło...klimatyczny dom z duszą taki jak lubię, oczywiście wspaniałe towarzystwo...
Twoje problemy, to także moje problemy, jeśli tylko mogę Ci pomóc, to pytaj, zawsze im więcej osób wymieni się doświadczeniem, to lepiej dla naszych roślin ja cały czas szukam sposobu na glinę
Mój żywopłot cisowy po cudzie gorczycowym, posadzony po przygotowaniu podłoża rośnie jak na drożdżach
świecznica na przygotowanej nowej bylinówce
dla takich kwiatów , tylko wysiać gorczycę wystarczy
Gabrysiu, mam dwie Giardiny na różnych stanowiskach. Obie świetnie rosną, ładnie się krzewią, mają śliczne kwiaty. Siła wzrostu widoczna jest w zasadzie dosć szybko. U mnie już w pierwszym sezonie ładnie ruszyły.
Ponieważ widzę ,że u Was ogromniasta tęsknota za palmami jest i słoneczkiem , to jesze tam coś dla Was wyszukam , byście sobie mogli oczęta nacieszyć .....
A to jest bananowiec męski ... Oczywiście nie rodzi bananów i nie jest po cyklu dziwięciomiesięcznym wycinamy , za to pięknie wygląda i nic nie robi