Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Dwa ogrody 22:26, 30 gru 2013

Do góry
Wilcza Góro - dziekuję, zapraszam.
Zielona - miło, że zajrzałaś. Czy ilość wątków do opanowania? Co jeden to ciekawszy, bardziej inspirujący. Szkoda, ale nie da się chyba śledzić wszystkich, nawet tylko podczytując. Nawiązując do pogaduszek u Konstancji: zakupiłam jakiś czas temu po pięć zeta takie lampiony, mam nadzieję, że w ogrodzie też je wykorzystam. Coś już do nich przygotowuję.

Jak widać nie są za duże, przydałyby sie większe. Szklane kule zabrane z tarasu.

Pisałam u kogoś, że wstawię fotkę stareńkich bombek, mają po dwa centymetry...

Skrętnik - rozmnażanie skrętnika 22:25, 30 gru 2013

Do góry
Moje poletko

Roztoczańskie klimaty 22:18, 30 gru 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Śliczniusi jestem.............

pozdrówka dla mamy i maleństwa
Moje ukochane miejsce na ziemi 22:14, 30 gru 2013

Do góry
Moje ukochane miejsce na ziemi 22:09, 30 gru 2013

Do góry
sprawdziłam moje trawki w piwnicy,
( to Rozplenica Japońska Pennisetum setaceum Rubrum)
mają się całkiem dobrze,
w gruncie nie zimują, dlatego postanowiłam spróbować je przechować,
będą do donic na taras

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:07, 30 gru 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

nic do wieszcza nie mam poza czcią ale ja jednak pomiędzy makabrą a makabrą poproszę ... ... Kaśka ... a co Ty zrobisz jak ja od łapki machnę dwupak ??? ... no ... który z panów na makulaturę poleci ... bo wiesz ja Ci wyślę z autografem więc chiba nie wyciepasz ???

Wtedy nawet Anne Karenine eksmituje i w ogole cale przemeblowanie biblioteczki zrobie. Dla literatury napisanej przez Ciem z dedykacjom osobistom jestem gotowa Zona plyty wyciepac do garazu, a co, po 20 latach to rozwod juz tak nie boli co??? Mogiem oltarzyk se zrobic, nasza wspolna slitfocia i ksionzki po bokach i do tego lawenda, roza, cegla i no sama fiesz
Postawić trawkę nad i... 22:06, 30 gru 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...Rododendron wygląda jakby zimy nie było zastanawiam się czy go nie podlać...?

Jak najbardziej można podlac dokąd mrozu nie ma bo jeśli mróz przyjdzie to już wody korzenie nie pobiorą.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Ogród niby nowoczesny ale... 22:03, 30 gru 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
ok...jestem przegłosowana widzę... więc proszę:

fotka z lampą

i bez lampy..

no to leżę.......

rewelacjaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moje ukochane miejsce na ziemi 21:58, 30 gru 2013

Do góry
różyczki pękają, przepraszam za jakość fotki mam zwykły aparat

Moje ukochane miejsce na ziemi 21:56, 30 gru 2013

Do góry
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:55, 30 gru 2013

Do góry
heloł ... jak ja mam poważną autorką zostać jak Wy siem tu ciągle ze mnie śmiejcie ... khmmmmmmmm ???
Moje ukochane miejsce na ziemi 21:53, 30 gru 2013

Do góry
witam wieczorowa porą

kolejny ładny dzień za nami ........................
można pospacerować, aż miło

zobaczcie co znalazłam u siebie w ogrodzie ....
z każdym dniem kocham go jeszcze bardziej,
tyle zmian wprowadziłam, tym bardziej mnie cieszy...

Często zmieniający oblicze :) 21:53, 30 gru 2013

Do góry
Oto ogród, który znajduje się przy moim domu w Tuszowie Narodowym Pracuje w nim z mamą ale to jednak ja jestem "głównym projektantem" (ach ta skromnosc).
Prosze ogladać, komentować, krytykować

Oto zdjecia z maja 2013:

1) Przy wjeździe na podwórko:

2) Rabata różana przed szklarnią:

3) A tu zaczątek nowej rabaty, w innej części, przed domem:

4) Warzywnik a w tle sad:
Jurajski Ogród 21:53, 30 gru 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
zima/wiosna w Jurajskim -

I już jest prawie jak trzeba czyli trochę zimy cudowne obrazy Agnieszko
życzę ci na ten Nowy Rok pięknej pogody, ślicznych roślin, radości, zdrówka i spełnienia marzeń, bo zawsze jest coś o czym skrycie marzymy
uściski
W Gąszczu u Tess 21:49, 30 gru 2013

Do góry
Jeszcze dekoracja kredensowa. Proszę nie mylić ze stołową, którą pokażę później.

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:49, 30 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Czytam.... i sie śmieje jak gupi do monitora.... i widzę już Alinkę i Ciebie uczepione mojej klapy .... i jak tak szur, szur.. jak ktoś nieobeznany to przeczyta, to będzie chciał nas w wariatkowie zamknąć

Oj Iza my dwie takie różne som... ale te różne sie przyciągają ... wiec może ta broszka nie odpadnie....

I jak masz tę kurtkę??? Doszła?? Śnieg spadnie.. możesz przyjechać.. bo w książce musi być ciąg dalszy To już rok będzie.. ależ ten czas zapitala..

uwierzyć nie mogę, że to kalectwo to ja ... ... Aniu zrozumiałam wybieg ... ... no jak spec promocja zawiedzie ... marketing szeptany nie wypali to ludzie z litości !!! kupią ... kofam WAS

kurtka doszła ... pełen wypas ... nawet dobra co przy moim wyścigu z kaloriami dziwi ... ja nie dojdę ani nie dojadę bo nie dość, ze kalectwo to jeszcze koncertowe ... ale to dopiero początek roku ... nadrobimy jak ja dogonię samą siebie ... czas dostał jakieś turbo ... lada moment tulipany zakwitną

no a żeby jednak mnie z tego frapującego ujęcia pod boczki nie zapamiętano to pozwolę sobie wkleić raz jeszcze swe olśniewające oblicze ... a kysz pokrace ...

Mogło być inczej.... 21:45, 30 gru 2013

Do góry
elzbieta_g Witaj dziękuję.
Też bym chcciała przy swoim domku, ale fundusze nie pozwalja mi

W Gąszczu u Tess 21:44, 30 gru 2013

Do góry
A to mój stożek świąteczny (prywatnie i na co dzień - obelisk dla pnączy).
Ubrałam go w bombki i witki brzozowe i byłam bardzo z siebie dumna.
Do czasu, aż Ana_art pokazała swoje - owinięte w wąż świetlny. Świetny pomysł i w przyszłym roku zgapiam.

Największą furorę wśród wigilijnych gości, ake też uznanie najbliższej rodziny zrobiły wiszące lampiony.

Roztoczańskie klimaty 21:43, 30 gru 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

jaki ten Nowy Roczek słodziutki
wszystkiego najlepszego dla niego i dla Was w tym 2014 Roku
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:39, 30 gru 2013

Do góry
Evchen napisał(a)
Izabello, to ja się piszę na pierwszy egzemplarz ksiażki z autografem i dedykacją, żeby nie było, że przypadkowo mi się otrzymało... no może być drugi... bo pierwszy przynależy się Madżen za prompocję obiecaną A Madżen zrobi to perfekcyjnie, bo inaczej nie potrafi, choćby nie wiem jak się starała
o X60 czy innym skrócie nie doczytałam.. czytałam tylko, że jakaś Ch.. z nożem cuda wyczynia. Ale to u Madżen było.. i Pin itd. dostałam oczopląsu od ilości zdjęć Madżen nt jogi i innych wygibasów. Pląsy oczu nie poskutkowały pląsami ciała.. nadal w rozmarze x.. pozostaję

Macham. Cmokam. Czekam w kolejce

Ewa oczywiście, że u Madżen ... no chyba nie podejrzewasz mnie o skalpel wobec siem ... czy p90x choć bardzo ładnie brzmi ... co więcej Motylek jak na motylka przystało z lekkością się o procederze wypowiadał ...
po zastanowieniu chyba jednak jakąś dyscyplinę powinnam sobie narzucić bo jak zacznę pisać i wcinać makaroniki (no tak to widzę słodko ) to zacznę jako 60 a skończę jako 90 ... kilo

Madżen już 3/4 zrobiła za mnie ... jak pierwszego rozdziału do końca stycznia nie machnę to jej w oczy nie spojrzę ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies