Jak Ewa {Pszczółka) była u mnie, to omawiałyśmy taki plan:
Najpierw 1 dnia Pszczelarnia, potem u niej nocleg i następnego dnia Wieloszki i ewentualnie na króciutko do Noemi, bo malutki ogródek i ona bidulka potem by się nie ogarnęła po takim tabunie ludzi w całości co by się przetoczył.
Nie wiem czy damy radę dwa ogrody na dzień i raczej OB we Wrocławiu odpadnie. Przynajmniej ja nie będę mogła tyle dni być. Tak na razie głośno myślę.
Tak od strony technicznej .... to zastanawiam się czy niecka wylana jest pod skosem, żeby woda spływała do jakiegoś punktu ? Czy pompa zamontowana jest w kanale i tam znajduje się zbiornik z wodą ?
Pompa jest w zbiorniku podziemnym.
Czyli rozumiem, ale nie wiem czy właściwie, że pompa znajdująca się w zbiorniku podziemnym ma jakiś rozdzielacz na poszczególe rurki ? Bo widziałam ich kilka na obrazku . A te rurki są sprytnie pochowane bo ich nie widać między kamieniami ....
I jeszcze jedno pytanko ... do wodospadu jest podłączony dopływ wody z pływakiem wyrównującym stały poziom wody ??? czy ktoś się bawi w ciągłe dolewanie ......
Szkoda, że zniknęła funkcja podkreślania błędów. Teraz sporo literówek robię
To nie nasza wina, ja wcześniej nie miałam, zmieniłam komputer i teraz mam o dziwo, a nic nie zaznaczałam. Może to Joanko wina ustawień w komputerze. Nie masz tego w swojej przeglądarce, zmień przeglądarkę.
Ja mam teraz GOOGle Chrome.
Dajano o kompozycie nie myśl nawet, żeby mi nawet dopłacali to go nie położę nikomu. Nawet Dombal wycofał się z tego materiału, bardzo dużo reklamacji, posypały się tarasy po 1 roku użytkowania.
Nigdy go nie kładłam i nie położę.
Drewno to jest drewno. Osobiście lubię jednak tarasy z kostki granitowej połączone z cegłą.
Tak od strony technicznej .... to zastanawiam się czy niecka wylana jest pod skosem, żeby woda spływała do jakiegoś punktu ? Czy pompa zamontowana jest w kanale i tam znajduje się zbiornik z wodą ?