Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Joanka 13:02, 25 lut 2012

To czekamy na nocne sprawozdanie z Gardenii
Sebek 13:29, 25 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)
ale 20 l nie widziałam

A popacz - nawet są 30 litrowe
http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/florovit-30l.html

a tutaj 5 litrowe - Danusia taki stosowała na hidcotową - chyba na raz
http://www.e-ogrodniczy.com.pl/produkt,nawoz-plynny-uniwersalny-florovit-5l,645.html
Madzenka 00:40, 26 lut 2012

Sebku jak zwykle jesteś niezawodny. Sprawdzę oferty i zamówię takie duże.
waska 12:36, 26 lut 2012

Danusiu w katalogu roślin tym najnowszym 2011 na stronie 339 w inspiracjach jest zdjęcie twojego ogrodu prawda?
bociek 18:23, 26 lut 2012

Mam nadzieje, ze ja tez sie zalapie na domki dla owadow, niestety przez najblizszy tydzien nie bede miala dostepu do netu, a i lista zakupow ewoluuje
bietka 22:40, 26 lut 2012

Witaj Danusiu, właśnie dałączyłam do ogrodowiskowej rodzinki i jak wymaga dobre wychowanie wpadłam się przywitać
Nie wiem, czy jest jakieś inne forum, na którym byłaby tak serdeczna, wręcz rodzinna atmosfera jak na Ogrodowisku? Bardzo się cieszę, że jestem z Wami i serdecznie Wszystkich pozdrawiam
Gardenarium 22:44, 26 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)
Danusiu i kolejne pytanie niecieprliwej ogrodniczki: czy jutro mogłabym trochę przyciąć żywopłot grabowy? W sierpniu zbyt go oszczędziłam i w górnej części jest trochę za rzadki. U nas dzisiaj było +10 i bazie zaczynają wypuszczać pąki.

Jeśli tak ciepło jest, to oczywiście - przycinaj

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:47, 26 lut 2012

ircia napisał(a)

Dokończymy najładniejszy i największy domek dla złotooków, bo on będzie kolorowy Sama jestem ciekawa jak wyjdzie

ja już nie mogę się doczekać!!
Danusiu, mam nadzieję, że opisy do domków (co i dla kogo) będą, bo ze mnie kompletny laik w tej dziedzinie!!!!!!!!!

Domki w zasadzie wszystkie są uniwersalne, mają różne półki i przedziały, podziały i tak dalej. Mają różne wypełnienia na każdym poziomie, tak że jeden domek może służyć różnym owadom.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:48, 26 lut 2012

waska napisał(a)
Danusiu pisalas że bukszpany dobrze znoszą przesadnie a taki 30 letni???
Zarosly go tuje a od trzech lat dbamy o niego i zrobił sie piękny no i będzie jak nic na nowa rabate

Można, ja też takiego dużego zdobyłam i posadziłam z Wiesią na ulicy, a nawet dwa.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:49, 26 lut 2012

ola napisał(a)
Zrobiłaś tak świetną reklamę swych skrzyneczek, Danusiu, że pewnie zaraz wszystkie będą wyprzedane. Interesuje mnie ile wynoszą koszty wysyłki takich dwóch skrzyneczek drewnianych tych większych (30X15) ?

Przesyłka 17 zł. I mam już kolejne doniczki-osłonki, tym razem z rączkami ceramicznymi w różyczki

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies