Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 22:51, 26 lut 2012

waska napisał(a)
Danusiu w katalogu roślin tym najnowszym 2011 na stronie 339 w inspiracjach jest zdjęcie twojego ogrodu prawda?

Zgadza się - jest, tylko rośliny nie takie podano. Zamiast Lamium u mnie rośnie Pachysandra. Dziwię się, że źle rozpoznali, a niby fachowcy tworzyli katalog

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:53, 26 lut 2012

bietka napisał(a)
Witaj Danusiu, właśnie dałączyłam do ogrodowiskowej rodzinki i jak wymaga dobre wychowanie wpadłam się przywitać
Nie wiem, czy jest jakieś inne forum, na którym byłaby tak serdeczna, wręcz rodzinna atmosfera jak na Ogrodowisku? Bardzo się cieszę, że jestem z Wami i serdecznie Wszystkich pozdrawiam

Witaj Elu, serdecznie Cię witam i ciekawi mnie czy już założyłaś swój wątek. Poleciałabym poczytać

Instagram Ogrodowiska
mira 22:58, 26 lut 2012

Danusiu a kiedy rozpocznie się sprzedaż domków dla owadów ? dobrze że szykujesz art. o domkach -też czekam bo nie mam pojęcia gdzie je umieścić
ponadto zastanawiam sie co z opryskami które na pewno ograniczę, ale chyba całkiem wyeliminować się nie da - sama nie wiem
pozdrawiam
Joanka 23:03, 26 lut 2012

Gardenarium napisał(a)

Przesyłka 17 zł. I mam już kolejne doniczki-osłonki, tym razem z rączkami ceramicznymi w różyczki

Pobiegłam do sklepu, ale nie widzę

Jestem ciekawa tych ceramicznych rączek w różyczki )
bietka 23:25, 26 lut 2012

Gardenarium napisał(a)

Witaj Danusiu, właśnie dałączyłam do ogrodowiskowej rodzinki i jak wymaga dobre wychowanie wpadłam się przywitać
Nie wiem, czy jest jakieś inne forum, na którym byłaby tak serdeczna, wręcz rodzinna atmosfera jak na Ogrodowisku? Bardzo się cieszę, że jestem z Wami i serdecznie Wszystkich pozdrawiam

Witaj Elu, serdecznie Cię witam i ciekawi mnie czy już założyłaś swój wątek. Poleciałabym poczytać

Danusiu,do założenia wątku daleka droga Dopiero co "wyszłam z ukrycia" a tu takie wyzwania stawiają Gdybym 3 lata temu wiedziała, że istnieje takie wspaniałe forum, to dokumentowałabym nasze poczynania w ogrodzie.Póki co, idzie wiosna,będę mogła nadrobić wszelkie zaległości- ogrodowe i zdjęciowe.Pozdrawiam
Gardenarium 23:41, 26 lut 2012

Elu, forum istnieje 1,5 roku, 9 lipca szykuje się 2 rocznica

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:42, 26 lut 2012

mira napisał(a)
Danusiu a kiedy rozpocznie się sprzedaż domków dla owadów ? dobrze że szykujesz art. o domkach -też czekam bo nie mam pojęcia gdzie je umieścić
ponadto zastanawiam sie co z opryskami które na pewno ograniczę, ale chyba całkiem wyeliminować się nie da - sama nie wiem
pozdrawiam

Mira, muszę poczekać cierpliwie, co nagle to po...wiadomo. Zamieszczę wszystkie naraz, zapewniam, że warto poczekać

Instagram Ogrodowiska
Sebek 23:43, 26 lut 2012

bietka napisał(a)

Danusiu,do założenia wątku daleka droga Dopiero co "wyszłam z ukrycia" a tu takie wyzwania stawiają Gdybym 3 lata temu wiedziała, że istnieje takie wspaniałe forum, to dokumentowałabym nasze poczynania w ogrodzie.Póki co, idzie wiosna,będę mogła nadrobić wszelkie zaległości- ogrodowe i zdjęciowe.Pozdrawiam

Witaj Elu - Krajanko moja Masz wokół siebie nie dość, że dużo to jeszcze super sąsiadki. Zobacz na mapę ogrodów na górze
Gardenarium 23:45, 26 lut 2012

Dzisiaj odkopaliśmy na ulicy naszą balię z "milionem" cebul Była przykryta folią, żeby brzydka ziemia nie zanieczyściłą tej ładnej w donicy. Przestraszyłam się, że wyrastające cebule się pokrzywią.
Zasypało śniegiem z rana

Już na działce.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 23:47, 26 lut 2012

Kropka cierpliwie nam towarzyszyła.

Wicio "podziugał" szpikulcem namierzając lód

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies