Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Gardenarium 19:50, 26 lut 2012

Syla grubość wodospadu 1,5 - 2 metry - tak mówi Witek.
Aby nie martwić się dopełnianiem wody należy zainstalować automatyczne dopełnianie wody.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 19:53, 26 lut 2012

Sywia piękny ogród, nawet na przedwiośniu. a jak zabierzesz się do trawniczka. Co będziesz robić na wiosnę na takiej dużej powierzchni.
Lena 20:00, 26 lut 2012

Sylwia - szarlotka + kruszonka to mój faworyt
Wodospadzik pięknie się skomponuje z kamieniami w ogrodzie i ogrodzeniem - świetny plan
Życzę ci zdrówka - chorobom mówimy STOP!!!!
Syla 20:36, 26 lut 2012

Gardenarium napisał(a)
Syla grubość wodospadu 1,5 - 2 metry - tak mówi Witek.
Aby nie martwić się dopełnianiem wody należy zainstalować automatyczne dopełnianie wody.

Ok ... to wymiary już znam . Co do nawadniania to tak będzie zdecydowanie wygodniej jak piszesz .... Jeszcze jedno pytanko odnośnie pompy znajdująej się w zbiorniku i nie zawracam już głowy ....
Czy pompa ma rozdzielacz wody na poszczególe rurki, które są chyba chowane w peszle ? Bo widziałam ich kilka na obrazku .....
Joanka 20:41, 26 lut 2012

Widzę, że jesteś już fachowo przygotowana do inwestycji pt. wodospad
Syla 20:42, 26 lut 2012

Marzenko - trawa leży w obowiązku męża i najstarszego syna ..... Tradycyjnie na wiosnę wertykulują, dosiewają , nawożą a w sezonie koszą ...... Jak im trochę zielonego miejsca zabiorę pod nowe budowle to płakać nie będą

Lenka - kocham tradycyjne "szybkie" wypieki ..... Jam już zdrowa , z racji wieku i przeciążenia jak każdy posiadam jakieś dolegliwości To długie leczenie mam już za sobą
Madzenka 20:47, 26 lut 2012

Sylwia, podział obowiazków zatem sprawiedliwy Taki duży trawnik to jednak dla chłopaków wyzwanie, ale jak się przy nim napracują to potem chyba masz z nimi spokój, bo tylko na leżaczku polegują ?
Syla 20:47, 26 lut 2012

Joanka napisał(a)
Widzę, że jesteś już fachowo przygotowana do inwestycji pt. wodospad

Staram się ten temat jakoś ogarnąć.......Ale cieszę się bo M wspiera i nawet czuje czaczę .... Bo to on będzie tłumaczył ekipie a moja rola ,żeby dopilnować więc również jakaś wiedza potrzebna.....
Fotografie z ogrodu który realizowała Danusia są niezwykle przydatne ......
Syla 20:51, 26 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia, podział obowiazków zatem sprawiedliwy Taki duży trawnik to jednak dla chłopaków wyzwanie, ale jak się przy nim napracują to potem chyba masz z nimi spokój, bo tylko na leżaczku polegują ?

Szczerze rzecz ujmując to moje leżaczki jeszcze nie poczuły naszego ciężaru . Ale obiecałam sobie solennie w tym sezonie męża do leżenia przymuszać i sobie dać odrobinę wytchnienia..... O posadzone roślinnki sobie pozwolę zadbać , innych póki co nie kupować .... Ale jeśli nadaży się super okazja to zdanie napewno zmienię No tak już mam ......
an_tre 20:52, 26 lut 2012

Sylwia Twoja piękna główka ciągle pracuje i docieka nic jej nie dasz odpocząć masz rację, kombinuj, jak dojdzie do realizacji to nikt Cię nie doścignie pozdrawiam pracusiu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies