Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 20:06, 11 gru 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Super! Po ostatnich zimach przynajmniej można sobie przypomnieć, jak wygląda bałwan. Choć wolałabym już topienie marzanny

A ja bym nic nie zmieniała, odpoczynek od zielonego jest mi potrzebny.
Czasem słońce czasem deszcz 08:47, 09 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Mi się takie dekoracje podobają bardzo, bardzo (sama gwiazdy mam prawie identyczne).
Cegiełka na ścianie też niczego sobie!

obawiam się że z dekoracji świątecznych u mnie to by było w tym roku na tyle
Czasem słońce czasem deszcz 08:47, 09 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Mi się takie dekoracje podobają bardzo, bardzo (sama gwiazdy mam prawie identyczne).
Cegiełka na ścianie też niczego sobie!

obawiam się że z dekoracji świątecznych u mnie to by było w tym roku na tyle
Tu ma być ogród :) 22:10, 07 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Odpozdrawiam, warkocze zmrożone, zima u nas jeszcze nie odpuszcza, macham razem z dwoma bałwanami, w 100% dzieło mojej sześciolatki
Zmykam na spotkanie z Mikołajem

Super! Po ostatnich zimach przynajmniej można sobie przypomnieć, jak wygląda bałwan. Choć wolałabym już topienie marzanny
Tu ma być ogród :) 22:00, 07 gru 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Świetne bałwany!!!
Ja praktykowałam zjeżdżanie na workach wypchanych słomą-pyszna zabawa była. Człowiek był mokry, brudny, poczochrany-ale szczęśliwy

To się wszystko zgadza! Dobrze wiedzieć, że takich "crazy ludków" jest więcej
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:09, 07 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

to już Kasiu cała kolekcja choinkowa u Ciebie!

Pani Zima avatarkowa przyszla - piękna!

ano..wszystkie pieknie rosna ale zbyt wiele to juz nie zmieszcze...i gdzie ja bede potem sadzic ? jakos zal mi cietych drzewek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:05, 07 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ale smakołyki i jak piękne podane!
Gosia, nie wiem czy już zaspokoiłaś swoje miedziane zapotrzebowanie, jakby co w L się zrobiło miedziano bardzo!

A ja w zeszłym roku cały narciarski ekwipunek wymieniałam, w tym roku całe szczęście odejdzie spory wydatek.

Edit: jakbyś dla dzieciaków szukała dobrej szkoły angielskiego polecam baaaardzo Early Stage, co prawda ja kawałek muszę małą wozić i to 2 razy w tygodniu na 90 min, ale uczą rewelacyjnie.

Jednak nei poszłam w miedź
dla odmiany
będzie jak zwykle

apropo ang. to nie szukam bo mój synek chodzi do tej pani co ja a ze to jest jędza straszna i okrutna to nauka idze mu jak sie patrzy
Tu ma być ogród :) 16:26, 06 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Zobaczyłam cudne warkocze.
Macham Edytko

Odpozdrawiam, warkocze zmrożone, zima u nas jeszcze nie odpuszcza, macham razem z dwoma bałwanami, w 100% dzieło mojej sześciolatki
Zmykam na spotkanie z Mikołajem

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:13, 05 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
u mnie masa śniegu, a u Ciebie jakby ciągle jesień była w ogrodzie, pięknie!

U mnie dziś mrozi ale śniegu zero ... w sobotę słońce zaczarowało ogród
Ogródek Iwony II 20:41, 05 gru 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Te zeszłoroczne czosnki siedzą w ziemi? To tylko moje powariowały? O Matko ...
Stipy nie wiążę, podoba mi się zimą taka rozczochrana, a mało jej mam takiej...

Nie tylko Twoje Iwonka, moje już dawno powyłaziły, ale o nie się nie martwię, bo w zeszłym roku było tak samo i nic im to nie zaszkodziło.
A zaglądałaś jak cebulki urosły?
Ja w szoku byłam, te główne są ze 3 razy większe niż kupowałam, a obok po 4 - 5 malutkich narosło.
Tu ma być ogród :) 20:28, 05 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)

wszuytsko piekne ale moje serce skrały warkocze

rudaski były u fryzjera, one takie wdzięczne są do czesania, z żadnymi innymi się tak nie cackam
Tu ma być ogród :) 20:26, 05 gru 2016

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

U mnie 2 razy kończyło się złamaniem i pęknięciem ręki. Ciężka i najeżona niebezpieczeństwami była droga ze szkoły do domu.

uuuu to u Ciebie Ewa się działo!
Tu ma być ogród :) 20:25, 05 gru 2016

Do góry
jolanka napisał(a)
My zjeżdżaliśmy z górki na workach i tornistrach Kiedyś nie było plecaków tylko porządne tornistry ze skóry. Albo na przykrywkach od starych garnków. Droga ze skoły do domu była wtedy dluuuuga a telefonów komórkowych tez nie było i nikt nie mógł zapytać: "gdzie jesteś"?

O przykrywkach do garnków nawet nie pomyślałam, ale patent niezły

To jednak były czasy!
Tu ma być ogród :) 20:23, 05 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)

Nooo, a teraz to lans na sankach, nartach, bordach etc...

takie czasy
Tu ma być ogród :) 20:21, 05 gru 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Znalazłam Twój wpis na moim wątku odnośnie rozchodnika Stardust tzn.że masz z nim problem bo wygniło kilka.
Wiesz, że moje też gniją. Małe kapustki, które wylazły z ziemi częściowo są już zgniłe. Może ta odmiana jest taka problematyczna, bo przy innych jest ok.

A jak się potoczyły losy Twoich? Wiesz jak teraz wyglądają?

Mirella, odpisuję.
Ja zauważyłam, że rozchodniki Stardust podgniwają wczesną wiosną, może i działo się to wcześniej, ale nie zaglądałam tam. Dziś chciałam sprawdzić ale u mnie grubo zmrożonym śniegiem przysypane więc nie odgrzebywałam.
Koniec końców nawet te, które prawie całkiem wygniły, to się odrodziły, były znacznie mniejsze, ale żadnej sztuki nie straciłam.
Przypuszczam, że to może być cecha tej odmiany, bo ja miałam od zeszłego roku w sumie 4 odmiany rozchodników i z żadną inną nic takiego się nie działo.
Dziewczyny Topsinem pryskały, możesz spróbować, nie zaszkodzi a może pomóc, tylko poczytaj w jakich temperaturach ma to sens.
Moja codzienność - ogród Oli 20:11, 05 gru 2016

Do góry
Kokesz napisał(a)
Witam, przepiękny masz ogród, taki poukładany, przestrzenny, nieprzeładowany roślinami ale zrobiony ze smakiem. Zawsze wydawało mi się, że ogrody z rabatami w kancik są zbyt nowoczesne, mało przytulne, ale u Ciebie jest inaczej. Dopiero tutaj widzę, że jednak powtarzalność roślin, a nie mnogość gatunków daje fajny efekt, muszę zacząć zwalczać u siebie pokusę kupowania wszystkiego, co mi się podoba i później upychania tego w ogrodzie, ale tak podobno mają początkujący amatorzy ogrodnictwa
Pozdrawiam. Renata

Renatko żebyś Ty wiedziała ile razy na początku walczyłam sam ze sobą by nie przytargać czegoś nowego ponad plan trzeba mieć silną wolę ale z tego co wiem chyba każdy to przerabiał. Cieszę się, że Ci się u mnie podoba.
Buziaki

amelia_b napisał(a)
i ja ogladałam

lindsay80 napisał(a)
przypomniałam sobie wizytówkę, wiesz, że od dawna Twój ogród uwielbiam, na nowe fotki czekam.

malkul napisał(a)

i ja

nie ma co focić dziewczynki..

ren133 napisał(a)
Nie mam F a popatrzyłabym Buźka Olu

zajrzyj do wizytówki tyle, że mało aktualna

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:09, 05 gru 2016

Do góry
ale smakołyki i jak piękne podane!
Gosia, nie wiem czy już zaspokoiłaś swoje miedziane zapotrzebowanie, jakby co w L się zrobiło miedziano bardzo!

A ja w zeszłym roku cały narciarski ekwipunek wymieniałam, w tym roku całe szczęście odejdzie spory wydatek.

Edit: jakbyś dla dzieciaków szukała dobrej szkoły angielskiego polecam baaaardzo Early Stage, co prawda ja kawałek muszę małą wozić i to 2 razy w tygodniu na 90 min, ale uczą rewelacyjnie.
Tu ma być ogród :) 15:47, 05 gru 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Co z rozchodnikami? Nie mogę poszukać odpowiedzi na mój post

zostawiłam sobie odpowiedź na później, bo chciałam zobaczyć czy coś widać na tej rabacie ale są pod śniegiem - szerzej później napiszę bo zmykam z Małą na angielski.
Moja codzienność - ogród Oli 14:58, 05 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
przypomniałam sobie wizytówkę, wiesz, że od dawna Twój ogród uwielbiam, na nowe fotki czekam.

i ja
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies