Od kilku dni spacerki mam przymusowe na trasie dom-przychodnia: po skierowanie, oddać krew, odebrać wyniki, ...
Po drodze kwiaciarnia Kupiłam kwiaty dla córki bo dzisiaj urodziny mojej pierworodnej
Oczywiście kupiłam też coś sobie, ale pokaże jutro, bo pochmurny dzień spowodował, że zdjęcia trzeba było robić przy lampie i nie wychodzą za dobrze..
Dziś ostatnie fotki z telefonu, powiem że nawet niezłe wyszły, po prostu nieziemsko. Jutro już bankowo wstawiam fotki z Niagary, nocne. Jeszcze luknę czy w telefonie się coś nie schowało. Janinko, Trzeba wychodzić z domu przewietrzyć się, Ja nie lubię zimy ale cały czas gdzieś mnie nosi. Nie jest to ulubiona pora roku przez większość z Was ale widoki nieraz są przepiękne. Tu zimy są dosyć srogie i bardzo śnieżne a jak będzie się okaże. Jakoś się szybko bierze w tym roku. Mówią że przeważnie dopiero w grudniu łapie zimno.
Marto, Musisz pogonić tego co rozebrał, trochę czasu będzie do wiosny, może da radę Wycieczki rowerowe super sprawa. Moje fotki prawie wszystkie robione na rowerze
Aganiu u mnie zawsze wieje... 12ha wolnej przestrzeni za płotem, bez drzew..... Przy plocie rosnie klon. Mój z tego powodu jest już dawno łysy ...
Zatem okryję tak jak zwykle