Przytulia jak przytulia ale ja oko na tym "pręcie" pięknie wygiętym zawieszam - zawsze. Moje podpory do powojników w powijakach, bo pan kowal nie ma natchnienie a ja też nie jestem przekonana do swojego natchnienia.
A jakieś zdjęcie tych mokradełek z końca działki? Tam były fajne rośliny.
do takiego dzieła musisz mieć anielską cierpliwość ja bym nie dała rady tym bardziej podziwiam
śniegu nie zazdroszczę choć pięknie wygląda przypruszony ogród pozdrawiam
Cześć dziewczyny po krótkiej przerwie U mnie znowu czas gości się zaczął, więc czasu dla siebie jak na lekarstwo. W piątek przyjeżdżają następni, więc mam chwilę a forum.
Chyba dobrze zrobiłam, że wzięłam się wcześniej za ozdoby świąteczne, bo już nie będę miała na to czasu.
Wianki takie sobie, ale już są, czekają i cieszą, bo zrobione własnymi rączkami
Dziękuję Ci bardzo! magnolia jest jedna, ale wielka na tym zdjęciu to widać
Dam więcej zdjęć, ale dużo czasu zajmuje mi wybieranie..taka niezdecydowana natura
dzięki za odwiedzinki
Agnieszko, dzięki za zdjęcia. Kulki śliczne, a jakie to tujki? Danica i te żółte to Golden Globe? Na taki nieosłonięty ogród jak u mnie to chyba tylko tuje dadzą radę. Cyprysiki wogóle odpadają. Nie wiem jak cis sobie by poradził, a kulki na pniu to też pewnie danica będzie najwytrzymalsza. A na ostatnim zdjęciu widzę taki żółciutki stożek między świerkami. Co to za odmiana? A te 2 świerki to serbskie, bo takie wąziutkie? Ten na pierwszym planie po lewej stronie to kłujący?