Po posadzeniu stały na dworze aż do 15 stycznia, potem je przeniosłam do garażu, ale zaczęły rosnąć a tam było 13-15 stopni, więc musiałam dać do domu, bo jest światło. W domu jest powyżej 20 stopni, a tulipany wolniej by rozkwitały w niższej temp.
Danusia powiedz proszę jak nazywa się ta trawa na zdjęciu? I na innym zdjęciu z tej reakizacji widziałam ,że coś jeszcze posadziłaś pomiędzy trawą a ostrokrzewem co to ?
Danusiu, Sebku moje wnioski są takie: jak znajdę ładny cis kulkę na pniu, to pod nim carex ale Evergold, bo Ice Dance bardziej do cienia, a tam patelnia. Jeśli znajdę ładną wiśnię umbraculifera, to pod nią hakone. Super, super, super pomysł - dzięki !!!
Po posadzeniu tego wstawię fotki i wtedy wspólnie ocenimy co z morwą, bo choć mi sie podoba, to coraz mniej mi tam pasuje. I jej powyginane gałązki ładniej wyglądają w stanie bezlistnym. Poza tym na zdjęciu robionym z balkonu nie widać, że ta morwa jest niziutka, takie a'la bonsai i nie wiem, czy pod nią cokolwiek się da posadzić (bukszpanowe kulki)... Aniu dzięki, że zaglądasz