Cis na pniu lub wiśnia, każde może być, natomiast pod morwą bym dała 4 albo 6 kulek także. Wszystko w żwirze.
Prostokąt to albo cięty w prostopadłościan bukszpan, albo Carex morrowii "Ice Dance" w prostokącie ciasno posadzony, albo Hakonechloa macra.
Danuś problem polegał na tym, że wpisywałam różne słowa ale żadne z wpisanych nie dało tego co szukałam. Gdybym pamietała chociaż jedno słowo szczególne, które padło, albo chciaż fragment adresu to nie byłoby problemu
Fajnie, odnalazłam ten projekt w necie i dałam linka. A tak swoją drogą to tam jest dużo ładnych realizacji i pomysłowych, a jednocześnie prostych w realizacji.
Już mam, popatrzcie bo muszę usunąć te zdjęcia zaraz i wkleić link, bo Paweł narobi nam kłopotów z tymi zdjęciami. Dawajcie mi link jak zauważycie obce zdjęcia, Bardzo proszę
Obiecałam wkleić jak kwitną tulipanki posadzone ostatnim rzutem, a otrzymane w prezencie.
Wszystko wskazywało, że będą białe, bo takie miały być
No i dziś niespodzianka Są takie
Super kolor z tym dodatkiem różu. Ale to jeszcze nie jest ostateczna wersja, ciekawe ile w domu się utrzymają.
Ładnie wiosennie u Ciebie na parapetach. Ach...
Słuchajcie ... nie mogę znaleźć a ktos w wątku miał wstawiony projekt ogrodu, gdzie pokazane było jak krok po kroku budowac ścieżkę i koło z betonu.... To był mały ogród... strona anglojęzyczna... ale szukam i szukam i nie mogę znaleźć
Wpisz po angielsku tekst w stylu how to build a path and the circle of concrete
Tam powinno wejść 5 traw. Mnie się po prostu "rozjechały
Jest idealnie, trawy Morning Light daj, będą jasne, cieniutkie i nie wysokie.
Najniższe piętro po prawej co Gosia naniosła może być żółte z wrzośców. Będzie ładnie kontrastowało.
Nieźle zasypało, a u mnie śnieg bardzo mokry, odkształca kule, mus strząsać
stracilam
Danusiu a czy moje szkaradne kule mogę z góry ściąć tak drastycznie?
Teraz przypominaja bardziej jajo
Są to stare krzaki mają z 15 lat zaczelam je ciąć z 2 lata temu
a i jeszcze ważna sprawa
zdecydowalam o przesadzeniu pierisow i kiscieni plus tawulec jak to zrobić żeby jak najmniej ucierpialy?
To prawda, że się rozmawia nawet lepiej jak z rodziną.
Jak będziemy chrzcić ogród to znów się zobaczymy, a więc szykujcie się południowcy a nawet cała Polska
A teraz najbliższe spotkanie w Poznaniu na Gardenii.