Bogdziu, cudne te liście.......śmieję się pod nosem, bo nie wszyscy suchymi liśćmi potrafią się zachwycać......my tutaj chyba chorujemy na jakąś wspólną chorobę
Pozdrawiam
Aniu wcale się nie dziwię miałaś koniec października i początek listopada bardzo pracowity myślę, że dobrze poszło, u nas nie było takich ślicznotek
Pracowałam, dzisiaj już wszystko skończyłam oczywiście w deszczu, ale się bardzo cieszę Aniu a jak ja trawkę od ciebie bym przetrzymała w piwnicy to przeżyje czy nie?tu ja widać w donicy po lewej i jeszcze jedno mam bardzo ładnego niecierpka, wsadziłam go do doniczki i wzięłam do domu będzie coś z niego na wiosnę? pozdrawiam
Teraz znacznie lepiej. Ja też jestem w fazie prostowania linii rabat.
Może spróbuj "przeszczepić" kawał darni z innego miejsca. Wyrównasz i będzie super prosto
Pozdrawiam
Kasiu, ależ masz zapasów na przyszłe rabatki! Lasek cisowy zachwycający. (Zazdraszczam)
Murarze bardzo ładnie budują. Równiutko, schludnie, starannie.
Wiem co mówię - w ub. roku to przerabiałam
Fajnie patrzeć, jak własny domek rośnie, prawda?
Aniu o ile wiem to ma taką samą nazwe jak jego poprzednik czyli liliowiec rdzawy ale pewno ma jakieś imie ale nie szukałam dotąd i nie wiem . Ja uważam że jest cudny , jeden z moich najulubieńszych.Może jutro poszukam w internecie.Pozdrówka.
Zakwitła języczka Last Dance, jest bardzo urokliwa, tylko muszę przed mrozami wykopać ją i schować do piwnicy bo zimy w ogrodzie nie przetrwa, mam ją pierwszy rok - nowość.