Ela - ani to przyjemnosć, ani to czyste

Na kręgosłupie czuję każdy mięsień
Borbetka - narobiłam się, ale jak napisała Ela.. efekt tego widać

I cieszy

Ale synuś bardziej sie narobił.. bo fugowanie to tylko część roboty.... kilka dni na kolanach, a rękawic nie nałoży, bo nie umie w nich robić..
Marta - na kolanach do sukcesu... czasami trzeba i tak.. a w ogrodzie to chyba faktycznie standard
Ola - dokładnie jest tak jak piszesz
Agata - to był mus
Agnieszka - dokładnie na emotce to ja..na kolanach i góra - dół pół dnia i w dodatku na tempo bo beton wiązał szybko
Hogata - o to musisz zapytać się mojego eMusia....
Pszczółka - a ja Twoja Fanką... czyli mamy klub wzajemnej adoracji
Łukasz - tylko my amatorzy

Ale nie ma sprawy

Kostkę ma każdy, a kamienie już nie.. a ja nie lubię jak każdy.. mogę mieć gorzej, ale chcę inaczej.. Taki charakter...
Agnieszka BK - dziękuję..... czekam kiedy u Ciebie będą roboty wykończeniowe
Irenka - skleroza.. może pokazywałaś ale ja już nie pamiętam... a może nie pokazywałaś??? Misiek ma najlepiej to fakt, ale jaka odpowiedzialna praca.. toć on jak kierownik brygady..za cholerkę nie dał sie zamknąć w domku..
Dzisiejsza fota dla zaglądających i zbieram sie na cmentarz .. Dużo tego nie mam...bo moja całą rodzina na drugim końcu Polski.. jestem tylko tam myślami ...
Najdłużej liście trzyma wisionka kikucośtam, wierzba i berberysy oraz brzozy, reszta łysa lub prawie łysa.
Kot nie mój a jak mój..
I pseudo królowa bylinowa ma taki porządek na zimę na bylinówkach... posprzątam wiosną, zimą zwierzątka i ptaszki maja kryjówkę