Nikita
21:35, 13 lut 2014
Witam wszystkich odwiedzających, dzięki za wizytę i melduję do wiosny 36 dni
Zupełnie zapomniałam o mojej zagadce….oto rozwiązanie
Pierwsze miejsce „ex aequo” Magda70 i AgnieszkaW, drugie miejsce bacowa, trzecie kaisog1 wszystkim gratuluję , a co do nagród to…
nagroda główna dla wszystkich laureatów: 1-dniowy pobyt w „Szmaragdowym Spa”
W programie:
- kąpiele słoneczne (organizator zapewnia kocyk i olejek do opalania, w razie niepogody – saszetka samoopalacza)
- relaksacyjny masaż błotny (o… błotka wszelakiej maści to u mnie dostatek zwłaszcza po wiosennych burzach)
- naturalny masaż stóp, czyli spacerek boso po świeżo skoszonej trawce
- hydroterapia, czyli relaksacyjne bicze wodne (do wyboru dwa strumienie o różnej sile, czyli wąż ogrodowy o średnicy ½ cala lub ¾ cala)
oraz hit sezonu mikrodermobrazja dłoni, czyli mechaniczne złuszczanie naskórka podczas prac
ogrodowo-ziemnych
Serdecznie zapraszam, termin wizyty do ustalenia telefonicznie.
Zupełnie zapomniałam o mojej zagadce….oto rozwiązanie

Pierwsze miejsce „ex aequo” Magda70 i AgnieszkaW, drugie miejsce bacowa, trzecie kaisog1 wszystkim gratuluję , a co do nagród to…
nagroda główna dla wszystkich laureatów: 1-dniowy pobyt w „Szmaragdowym Spa”
W programie:
- kąpiele słoneczne (organizator zapewnia kocyk i olejek do opalania, w razie niepogody – saszetka samoopalacza)
- relaksacyjny masaż błotny (o… błotka wszelakiej maści to u mnie dostatek zwłaszcza po wiosennych burzach)
- naturalny masaż stóp, czyli spacerek boso po świeżo skoszonej trawce
- hydroterapia, czyli relaksacyjne bicze wodne (do wyboru dwa strumienie o różnej sile, czyli wąż ogrodowy o średnicy ½ cala lub ¾ cala)
oraz hit sezonu mikrodermobrazja dłoni, czyli mechaniczne złuszczanie naskórka podczas prac
ogrodowo-ziemnych
Serdecznie zapraszam, termin wizyty do ustalenia telefonicznie.