Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród, mydło i powidło. 10:28, 24 lut 2017

Do góry
AgataP napisał(a)

Kilka lat temu weszłam w nią - schudłam 6 kg, wtedy mieszkałam jeszcze z mamą więc syn był na babcinym, a ja na swoim jedzeniu. Teraz tak się nie da więc dietę zamówiłam u dietetyczki pod indywidualne zamówienie dla siebie.
Niedługo powinnam ją już mieć, razem z przepisami na posiłki i listą zakupową Wypróbowałam kilka z jej przepisów i przypadły nam do gustu, bo jest i chińszczyzna i tajskie i ciasteczka też i makarony
Sama jestem ciekawa jak zareaguje mój organizm, generalnie chciałabym zmienić sposób jedzenia, bo metabolizm spada, a ja mam za dużo tych kg
Pozdrawiam serdecznie i daj znać jak Ci idzie na Dukanie...

Bogdzia napisał(a)

Czytam kilka razy i nie wierzę ze to Ty piszesz. Ty masz za dużo? Super wyglądasz , jako chudzielec bedzie moim zdaniem gorzej.

ja też Bożena czytam i nie wierzę że to nasza Agata pisze
Ogród w remoncie 10:21, 24 lut 2017

Do góry
jankosia napisał(a)
Oj chyba też tak zacznę robić Napiszę że sadzonki proszę wybrać ładne, inaczej odeślę Jak zareagowali na taką wiadomość?

ja jeszcze mówię że prężnie działam na największym forum ogrodniczym w Polsce i po przesyłce jestem zobligowana napisać na nim opinię
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 10:19, 24 lut 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

hahaha-też tylko rozplenicę wychwyciłam

mamy ten sam ogrodniczy level
zielonym do góry!
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:09, 24 lut 2017

Do góry
Agania napisał(a)

Niecierpliwiec z Ciebie...Hania ma większe doświadczenie czytaj wyżej

Moja dewiza, jak potrzebuję, to gorczycę wysiewam

no powiem Ci że naprawdę mnie tym poplonem zaraziłaś, mam parcie aby jak najlepiej przygotować glebe pod rabaty
za obornik i kompost muszę sporo płacić a poplon to grosze
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:07, 24 lut 2017

Do góry
Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Aniu, już możesz. Po przekopaniu darni rozrzuć nasionka gorczycy i grabiami przegrab, żeby nasionka ciut ziemią były przykryte. Jak podrosną do kolan albo kiedy zobaczysz, że zbiera się do kwitnienia (na żółto) zetnij i przekop. Pozostaw nie zagrabione w tzw. skibie.

Haniu dziękuję Ci kochana strasznie
a potem ile zostawić tak w skibie? bo chciałabym jeszcze raz wysiać np łubin potem
bo skoro już mogę siać to tak w marcu bym uźyźniła gorczycą, potem łubinem i potem bym robiła rabate.
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 07:36, 24 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
oo co kupiłaś? rozplenice tylko rozpoznaje

hahaha-też tylko rozplenicę wychwyciłam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:27, 23 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

która rabata? ta za płotem??

nie mogłam się powstrzymać

i to wszystko ręcznie

buziaki
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:04, 23 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Agata nam zniknęła...
jak wrócisz to podpowiedz mi czy tą gorczycę już mogę wysiewać?jak ziemia rozmarznie i będę mogła szpadel wbić oczywiście żeby darń przekopać

Niecierpliwiec z Ciebie...Hania ma większe doświadczenie czytaj wyżej

Moja dewiza, jak potrzebuję, to gorczycę wysiewam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:35, 23 lut 2017

Do góry
malkul napisał(a)
Przekopałam i wyplewiłam nową rabatę.

]

Dziś już jest nawet ładnie zagrabiona.

która rabata? ta za płotem??

nie mogłam się powstrzymać
Ogród Małej Mi 2017 19:57, 23 lut 2017

Do góry
obecna!
Typografia ogrodu 19:42, 23 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

i zgodnie z artykułem Malkul masz u siebie trendy butelkową zieleń
tylko co było pierwsze? Gdy przyjechała była tak zakurzona że nie było wiadomo jaki ma kolor
Typografia ogrodu 19:28, 23 lut 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
jajowody znam.korowodow jajek nie bardzo
Gąsior jest 25 litrów

i zgodnie z artykułem Malkul masz u siebie trendy butelkową zieleń
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 17:30, 23 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
a co wy wiedzieliście że oni tak mają??!!
powinni mieć rejestracje PSY

Jesteś miszczem Ania
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:49, 23 lut 2017

Do góry
Gosia przeglądam Twój wątek od początku i gdzie są wszystkie fotki i projekty?
Malus - jabłoń ozdobna 14:23, 23 lut 2017

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Malus "Royality" ma b. ciemne kwiaty

w jakim terminie mogę wykonać cięcie tej jabłoni? zalezy mi na jej zagęszczeniu i podcięciu dolnych gałęzi
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:48, 23 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Agata nam zniknęła...
jak wrócisz to podpowiedz mi czy tą gorczycę już mogę wysiewać?jak ziemia rozmarznie i będę mogła szpadel wbić oczywiście żeby darń przekopać

Aniu, już możesz. Po przekopaniu darni rozrzuć nasionka gorczycy i grabiami przegrab, żeby nasionka ciut ziemią były przykryte. Jak podrosną do kolan albo kiedy zobaczysz, że zbiera się do kwitnienia (na żółto) zetnij i przekop. Pozostaw nie zagrabione w tzw. skibie.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 12:20, 23 lut 2017

Do góry
Agata nam zniknęła...
Ogród bacowej 09:53, 23 lut 2017

Do góry
bacowa napisał(a)
Renata witaj , na przeglądzie róż u ciebie jestem na bieżąco, chociaż róż nie zamierzam już kupować . 50 szt wystarczy.

Ewa wrzuć proszę w wolnej chwili liste swoich róż, które głównie polecasz
Szmaragdowy Zakątek 00:47, 23 lut 2017

Do góry
Margarete napisał(a)
Codziennie obiecuję sobie że pojdę wcześniej spać i mi się nie udaje....

Margarete – ja mam tak samo. Już milion razy obiecywałam sobie, że pójdę wcześniej spać. No nie da rady… efekt końcowy zawsze jest taki sam. Siedzę do późna w nocy tak jak wczoraj i przedwczoraj i przed przedwczoraj…

Bogdzia – nie… więcej niż 3,5 metra na pewno nie jest. Jeśli domek nie będzie miał w tym roku lokatora to obniżę go o jakiś metr.

anna_t – masz rację Aniu, budki lęgowe powinno się czyścić w okresie od końca października do lutego. Wystarczy tylko wyrzucić pozostałości po gnieździe. Ewentualne pasożyty i jakieś inne drobnoustroje zabije mroźna zima.
Rododendronowy ogród II. 20:49, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Bożena bo według mnie wszedzie ładniej niz u mnie
zrobiłam podpis

masz wertykulator czy wypozyczasz? bo ja myslałam kupić elektryczny ale Renia radzi wypozyczać i znalazlam spalinowy, wypozyczenie 70zł i chyba nie oplaca się kupować...jak ty robisz?

Aniu masz młody ogród i wiadomo że nie masz takiego buszu jak u innych ale co rok bedzie lepiej , chyba juz to zauwazyłas.Ja mam swój elektryczny , to był areator z wertukulatorem ale szczotka do nakłuwania ziemii od razu się zepsuła a nowa kosztowała tyle samo co cały sprzet więc tylko zbieramy suche resztki i uwazam że tez jest dobrze.Mój mamy juz pewnie 6 lub 7 lat tak wiec spłacił się przez ten czas.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies