No Agatko i wydało się, Bogdzia napisała a Ania potwierdziła jeszcze, że Ty diety nie potrzebujesz ale dzięki, że mnie na duchu podtrzymujesz - w grupie to zawsze raźniej
Na moim judaszowcu znalazłam dziś podejrzanie duże pąki, czy ktoś ma pojęcie czy to mogą być kwiatowe?
Mam też jednego pąka kwiatowego na magnolii Kobus - pewnie byłoby o wiele wiąeej gdybym jej nie cięła co roku .
Trzeba poczekać, kto wie, bo te pąki takie zaokrąglone, nie wyglądają na liściowe. Ale na judaszowcu nie bardzo się znam. Hmm, w zeszłym roku zakwitł mi bardzo obficie kilkunastoletni tulipanowiec, a wiesz kiedy to zauważyłam?
7 czerwca! Kwitnienia M. kobus zazdroszczę
No właśnie nie przypominam sobie, żebym takie pąki u niego widziała, no to może jest nadzieja. Tulipanowca gratuluję - jak to cieszy jak coś nam się odwdzięcza za opiekę . Magnolię Kobus mam od wiosny 2012 już w zeszłym roku korciło mnie żeby jej nie ruszać bo właśnie tak kwiaty chciałam zobaczyć ale jeszcze trochę potrzebuję ją od dołu podgonić i jest jeden pączek na takiej najniższej 10cm gałązeczce - resztę wycięłam.
Mam nadzieję że to kwiatowe bo już mi trochę czekanie się znudziło - rośnie u mnie od wiosny 2012
Tez mam nadzieje, ze to paki kwiatowe, moj od 6 lat u mnie i nie kwitnie. Pokaz, jak prowadzisz pecherznice, sama tak chcialam, ale dlugo bym musiała czekać.
Dieta Dunkana jest bardzo obciążająca dla organizmu i cicho niszcząca organizm. Odbudowuje się on potem miesiącami jeśli nie latami. Przede wszystkim obciąża a nawet uszkadza nerki - z ogromną - nienaturalną ilością protein ( białka) musi organizm sobie poradzić. Stąd szybkie obniżenie wagi bo te procesy są wysokoenergetyczne. Chudniemy szybko i szybko wyniszczamy organizm od środka.
Też chętnie bym schudła, ale zdrowie jest ważniejsze! Nie tędy droga dziewczyny!
Też stawiam na pąki kwiatowe na judaszowcu - tegoroczne mrozy widać nic mu nie zrobiły. Na moich magnoliach też dużo pąków, to czekanie na zieleń i kolor mnie wykańcza!