jeszcze przednia część powinna być reprezentacyjna a jest jaka jest mus zabrać się za nią w pierwszej kolejności
cd.2012
ta iglasta górka na pierwszy odszczał rewolucji... co i jak nie wiem
Czas nie ogrodowy, więc tematów mniej, ale dzisiaj postanowiłam wyjść do ogrodu i uwiecznić krainę lodu, bo taki pejzaż rzadko się zdarza.
Patrząc przez okno wydaje się, że to krople deszczu, a to zamarznięte krople lodowe...
cd.2012
tej rabatki przy tujach już nie ma bo M kazał coś z tymi chwastami zrobić bo nie miał jak obcinać tui, więc przesadziłam co nie co i zasiałam trawkę... teraz trochę żałuje bo mam łyso pod tujami
Marta, daj spokój z nadrabianiem
Ta zabawa w odnawianie całkiem mi się podoba
Na razie rodzinki nie wpuszczam, pokażę im efekt końcowy...aż strach się bać, tej oceny
dziś podziwialiśmy występ wnusi, ależ to fajna szelma
i polecam piękną, midodajną roślinę do cienia midownik Blue Royal
Witajcie miłośnicy ogrodnictwa! Bardzo mnie cieszy że podoba Wam się kawałek mojego raju na ziemi Dziękuje wam za ciepłe słowa i zapraszam serdecznie do odwiedzin W najbliższy czasie chciałbym założyć nowy wątek poświęcony warzywnictwu gdyż mam w planach na wiosnę połączyć część mojego ogrodu z warzywnikiem W zeszłą niedzielę byłem na zakupach w centrum ogrodniczym i zakupiłem parę ciekawych torebek nasion Wiem że mamy dopiero początek roku a do wiosny sporo czasu ale co zrobić gdy w głowie tylko jedno poza tym trzeba być solidnie przygotowanym do nowego sezonu.
Parę zdjęć z zeszłorocznej uprawy pod folią pomidorów w pojemnikach i w gruncie