Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Alisonek 10:18, 10 lut 2014

No mus luknąć każdego dnia do bukszpanowego i oko nacieszyć na cały dzień
Pozdrawiam Danusiu i Słonko ślę do Ciebie
Joku 10:28, 10 lut 2014

Też należę do grona stałych anonimowych podglądaczy. Dodam że również nie lubię ogrodu w wersji "brudna pokrywa śniegowa", a właściwie nie lubię w żadnej formie zimowej. U mnie dzisiaj piękna pogoda,chociaż w nocy był przymrozek. Śniegu nie ma. Wczoraj były jeszcze resztki u sąsiadów , od strony północnej.
eugenia_stef... 12:06, 10 lut 2014

A ja chętnie przeglądam strona po stronie Twój wątek dużo tego ale muszę przyznać że miło się to czyta dotarłam do 12 kwietnia 2012 wizyta Ryśka i Twoja w Szkółce pakowanie cisów i bukszpanów rozbawiło mnie no i to Twoje zdjęcie w wiosennych kwiatach szczególnie jaskry mnie zachwyciły

U mnie odwiedzających niewiele, trudno mi na raz wpaść do tylu ogrodów, szczególnie tych, które mają mnóstwo stron
Gardenarium 12:08, 10 lut 2014

Ogród jedynie pierwszego dnia jak spadnie śnieg mi się podoba, a tęsknię najbardziej do takich momentów

a potem taką biel uwielbiam

Instagram Ogrodowiska
boguslaw_r_ 12:32, 10 lut 2014

Witam serdecznie, u Ciebie jak zwykle pięknie i nawet nielubiany śnieg tego nie przykryje,
w łodzi wczoraj +10 oC
wszystkie drzewka liściaste i owocowe spryskałem Promanalem na robaka, pora dobra nie ma jeszcze pszczół,
było pięknie słonecznie, cieplutko, śniegu prawie nie widać,
Buziole.

agam 12:37, 10 lut 2014

U mnie dzisiaj spadł śnieg, ale że na plusie od rana to po chwili zniknął I tego życzę Tobie ..., żeby zniknął Ale u Ciebie ze śniegiem piękniej niż u mnie w pełni lata
Gabisia 13:26, 10 lut 2014

Danusiu, my i tak zaglądamy do bukszpanowego i zaglądać będziemy
Wiosny może jeszcze nie ogłaszamy, ale jak tu się powstrzymać…
Zobacz Danusiu, we Wrocławiu już krokusy szaleją (u mnie)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2260-ogrod-dla-roslin-o-mocnych-nerwach?page=199#post_3
Pszczelarnia 13:38, 10 lut 2014

Gardenarium napisał(a)
Tak to niestety wygląda, to najgorszy czas dla ogrodu, aż się nie chce wychodzić

Danusiu, jest tak, żeby potem mogło być inaczej - lepiej. Toż to Twoje słowa są! Marzec już tuż, tuż. Szybko zleci. I będzie wielkie mycie i pranie ogrodu.

EDIT: jak zaglądam, to i piszę. Jakoś tak nie umiem dyskretnie "po angielsku" zajrzeć. Wiem, że jesteś cały czas. Opieki doświadczam ja i mój ogród. Ściskam mocno.
Milka 15:44, 10 lut 2014

Gardenarium napisał(a)
Ogród jedynie pierwszego dnia jak spadnie śnieg mi się podoba, a tęsknię najbardziej do takich momentów

a potem taką biel uwielbiam

Danusiu, ale pięknie pokazałaś tę różę tak bajkowo chyba juz cieplej i bierzesz się za szorowanie stołu? bo chyba juz coś planujesz, jak cię znam idzie ciepło kochana
Gardenarium 17:15, 10 lut 2014

Słoneczko dobrze było przesłane , bo dotarło koło południa, temp. osiągnęła "zawrotny" pułap- plus 6
Grzało jak w lipcu Ale śnieg dalej leży, a ja sobie czekam cierpliwie na wiosnę. O cebulowych to nie ma co marzyć, Wrocław jakby był nie z tej planety, po prostu nierzeczywistym wydaje mi się jakby

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies