Witajcie kochane super dziękuję za wizytę i za to że buźka wam się podoba Mi wasze oczywiście też hoł hoł Renatko Mikołaj był pod poduchą i na nogach w kształcie dziadków i Lencia była z przedszkolakami na bajce i u Mikołaja na obiedzie i deserku super taka zmęczona była Bożenko u mnie strasznie wiało prąd raz był raz nie a wodę dostałam dopiero wczoraj wieczorem szok tylko dziękować Bogu że nic się nie stało nikomu Także serdecznie Was kochane uściskuje Hanuś, Nati ,Bożenko ,Renatko ,Zawitko ,Elu i Gosiu , Nati dziękuję za wiadomość o chojaku u mnie sztuczna cccccccii nie lubię sprzątać igieł i robię stroiki albo do wazonu ha ha buźiaki posyłam a imieninki się udały w rodzinnym gronie i wody ognistej zostało na święta spotkamy się u Beatki hejka
malutki ogródeczek do zagospodarowania podobają mi się wszystkie rośliny szczepione żurawki funkie itd przed domem posadziłem 3 katalpy szczepione odmiany nana
Reniu wzajemnie, znaczy nie wywiało cię
i cd butelka w zbliżeniu.....winko też było dobre
główka będzie czerwona a łodyżka złota
i kolejne dodatki czekają do wykorzystania....na zewnątrz, jak zrobię do końca oczywiście poddam się ocenie nietypwe
i udało mi się kupić kalosze, jedyne w swoim rodzaju, pani przywiozła z Niemiec, na razie połamane sosny wsadziłam, jak przestanie wiać, będę się wyżywać
reniferki poszły do butów i cyprysików, jeszcze w fazie początkowej...
no myślałam, że już dziwaczę, a jednak i zimniejszy, w futro się okutałam i zębami szczękałam
a tu moje przygotowania do dekoracji
hortki przed skróceniem i pomalowaniem, będą zrobione na czerwono, wykorzystałam butelki po winie, w środku nasypałam kulek, obok postawię świeczki w złotych osłonach i będą te kulki podświetlać, a stać ma na parapecie
zbliżenia...jakoś ta czerwień słabo widoczna..
tu już skróciłam horti....dziś od 3.16 rządzę, nie wiem czemu ja nie śpię!!!