Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Spełnione marzenie - ogród 13:19, 05 gru 2013

Do góry
Nowe życie na pszczyńskiej ziemi 13:11, 05 gru 2013

Do góry
magdziam napisał(a)
Pierwszy biały storczyk w mojej kolekcji (coraz bardziej lubię białe kwiaty)

Witaj Madziu po dłuuuuuuuuuugiej nieobecności. Storczyk piękności, a widoki za oknem jak dla Mnie bombowe, kosmiczne, rewelacyjne .............oj długo by pisał. Ja osobiście uwielbiam Twoją rabatkę przy ogrodzeniu, a ogrodzenie swoją drogą też mi się bardzo podoba. Może kiedyś taką rabatkę i ogrodzenie będę miała w Dolinie Muminków
Pozdrawiam.
Spełnione marzenie - ogród 13:09, 05 gru 2013

Do góry
Spełnione marzenie - ogród 13:07, 05 gru 2013

Do góry
Chciałabym tak dużo powiedzieć i dużo pokazać a tu pustka w głowie .Ogród tworzymy z mężem -to "złota rączka" Dom kupiliśmy stary ale w pięknym miejscu ,dobudowę zrobiliśmy po kilku latach .Mamy dwa pieski i trzy kotki .Czas szybko płynie a tyle jest do zrobienia.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4003-spelnione-marzenie-ogrod?page=1#post_8
Ogród Sylwii od początku cz.II 13:03, 05 gru 2013

Do góry
Syla napisał(a)
Maluszki dostaną czerwone kokardki ..... jak kupię

Kolory w ogrodzie ....

świetne kokardki,
lubię oglądać Twoje rabaty
Od ogrodu do łąki i stawu 12:51, 05 gru 2013

Do góry
z racji tego, że uwielbiam nasze wrzosowisko i widzę, że Wy też lubicie - dodam kilka zdjęć z września tego roku jak widać w zeszłym roku kolory były bardziej wyraziste, ale nadal bardzo mi się podoba
specjalnie dam zdjęcia z floksami i sasankami, które teraz może nie są piękne, ale za to wiosną zdobią to miejsce

Ogród Dominiki 12:43, 05 gru 2013

Do góry
Hej Dominika,

To Twój ogród jako pierwszy zobaczyłam na ogrodowisku i nieustannie do niego wracam piękny jest!
Mam pytanie: kiedyś pokazywałaś u siebie kompozycje letnie w donicach.Czy możesz podpowiedzieć gdzie można takie czarne donice/wazony znaleźć? szukam pomysłu na prezent i przypomniały mi się te piękne donice własnie! Byłyby idealne!

Ogródek Goniak 12:23, 05 gru 2013

Do góry

Tu odpoczywam 12:23, 05 gru 2013

Do góry
grazyna napisał(a)
Celinko Bogusiu - do Pisarzowic wybieramy się

Irenko - dzięki za tytuły Kofana, Ty wiesz jak człeka do roboty zapędzić

Aniu - szkoda, że "wzrost" Ci nie odpowiada
Ja mam jedną azalię, którą ścięłam przy samej ziemi ot tak z ciekawości, odbiła pięknie tylko pierwszy rok nie kwitła, ale teraz jest cudnym szerokim krzakiem i nie tak wysokim. Wiosną pokaże jak kwitnie

Danusiu

Pozdrawiam wszystkich

No właśnie Grażka szeroki i wysoki, a ja mam teraz pryszcz nie ogród muszę uważać co kupuję i tak jak róże się rozrosną będę miała problem
Kwiatowy ogródek Monteverde 12:20, 05 gru 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Fajnie, źe w domku się rozwinęły...huragan mnie ciut przeraza,

Irenko najgorzej ma być na wybrzeżu, przesyłam dzisiejszą sroczkę i słoneczko u mnie
Gdzieś na końcu świata... 12:15, 05 gru 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Hello jestem Mieszko Wasz koleżko

Gosieńko GRATULACJE. Piękności jestem Super że już na świecie cały i zdrowy Wszystkiego najlepszego dla Całej Rodzinki dużo zdrówka.
Myślałam w szpitalu często o Tobie, nawet do Męża mówiłam - ciekawe co tam u Gosieńki, a tu miła niespodzianka po powrocie.
Dziękuję za życzenia imieninowe
Buziaki.
Kwiatowy ogródek Monteverde 12:15, 05 gru 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Aniu...macham do Ciebie...znad Kępy Redłowskiej...

Dzięki Bogusiu, chociaż sobie popatrzę, ale dzisiaj to Ci nie zazdroszczę tego Orkanu
Ogród z łezką 12:10, 05 gru 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)

i te życzenia, które mnie tak wzruszyły

KASIU DZIĘKUJĘ !!! ZROBIŁAŚ MI WIELKĄ PRZYJEMNOŚĆ!!!

Ileż ja się musiałam cofnąć.... w tył!
Bombka z charakterem.I bardzo pracochłonna. Wykonanie na 6!
Ogródek Goniak 11:54, 05 gru 2013

Do góry
Viola napisał(a)
Fajna zabawa obróbką zdjęć, Gosiu. Tym razem róża zrobiła na mnie wrażenie - zdjęcie jak starodawna rycina. Piękne. A taras - cudowne miejsce.
Zmiękczyłaś moje serce opowieścią o suczce, miała szczęście Flora, że Ciebie spotkała

Nie umiem pięknie fotografować, ale lubię się bawić obróbką.
Jedno zdjęcie może mieć wtedy wiele, różnych odsłon
Fajne zajęcie na długie jesienno-zimowe wieczory.
Florka chyba od razu mnie wyczuła, bo wtedy w lesie byłam z koleżanką a psinka przylgnęła akurat do mnie.

Ogród w Alei Lipowej... 11:35, 05 gru 2013

Do góry
justi napisał(a)
jesienne przejażdżki rowerowe

jesień ma piękne kolory, szczególnie w słoneczny dzień

Musze przynać że mnie zauroczyłaś całokształtem
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:04, 05 gru 2013

Do góry

Ja już się nawet nieźle orientuję w meandrach Twojego ogrodu. Więc dopisałam conieco dla orientacji (sorry, zapomniałam nazwy tego niebieskiego iglaka).

Takie kamienie to są kamienie - przy nich słowo skalniak, kałuża nabiera innego sensu. To może tatrzański stok południowy z lekką trawką i żagwinem oraz dzwonkami .
Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka 10:59, 05 gru 2013

Do góry

Stworzyłam zarys tego co mi się w głowie wykluło. Trzy warianty rabaty, na niebiesko dwie rabaty, oddzielone przejściem od strony garaży, na zielono jedna duża o łagodnym kształcie, wtedy przejście zostaje koło domu, tym wąskim paskiem trawy, albo z zawijasem. Ta z zawijasem była pierwszym pomysłem, ale teraz sobie myślę, że za dużo zakrętasów nie wygląda wcale dobrze...
Natomiast nie myślalam, nie brałam pod uwagę połączenia rabaty ze skarpą... i tu już namieszaliscie mi w głowie
Jedno jest pewne, jedno przejście musi być, albo przy skarpie albo w tym drugim miejscu, bo nie będę latała dookoła rabaty. Nie mówiąc o moich facecikach, którzy na pewno sobie drogę skrócą.
A.. i ten brązowy kątownik to miałaby być krata, żeby choć trochę osłonić się od ulicy i od wiatrów.
Co o tym myślicie? Pewnie nic dobrego, ale chętnie wysłucham każdego głosu
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:56, 05 gru 2013

Do góry
a oto i mój wianek robiony przez Anitę,
Jest cudny, sami zresztą zobaczcie

reszta zdjęć u mnie w wątku, zapraszam serdecznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:52, 05 gru 2013

Do góry
cd.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:52, 05 gru 2013

Do góry
cd.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies