...Irenko...zawstydzasz mnie...jak tylko tak troszkę w ramach eksperymentu...hosty pięknie zawiązały nasionka ...i grzechem byłoby nie spróbować...może coś ciekawego z nich wyjdzie?
Witaj Madziu po dłuuuuuuuuuugiej nieobecności. Storczyk piękności, a widoki za oknem jak dla Mnie bombowe, kosmiczne, rewelacyjne .............oj długo by pisał. Ja osobiście uwielbiam Twoją rabatkę przy ogrodzeniu, a ogrodzenie swoją drogą też mi się bardzo podoba. Może kiedyś taką rabatkę i ogrodzenie będę miała w Dolinie Muminków
Pozdrawiam.
Chciałabym tak dużo powiedzieć i dużo pokazać a tu pustka w głowie .Ogród tworzymy z mężem -to "złota rączka" Dom kupiliśmy stary ale w pięknym miejscu ,dobudowę zrobiliśmy po kilku latach .Mamy dwa pieski i trzy kotki .Czas szybko płynie a tyle jest do zrobienia.
z racji tego, że uwielbiam nasze wrzosowisko i widzę, że Wy też lubicie - dodam kilka zdjęć z września tego roku jak widać w zeszłym roku kolory były bardziej wyraziste, ale nadal bardzo mi się podoba
specjalnie dam zdjęcia z floksami i sasankami, które teraz może nie są piękne, ale za to wiosną zdobią to miejsce
To Twój ogród jako pierwszy zobaczyłam na ogrodowisku i nieustannie do niego wracam piękny jest!
Mam pytanie: kiedyś pokazywałaś u siebie kompozycje letnie w donicach.Czy możesz podpowiedzieć gdzie można takie czarne donice/wazony znaleźć? szukam pomysłu na prezent i przypomniały mi się te piękne donice własnie! Byłyby idealne!
Gosieńko GRATULACJE. Piękności jestem Super że już na świecie cały i zdrowy Wszystkiego najlepszego dla Całej Rodzinki dużo zdrówka.
Myślałam w szpitalu często o Tobie, nawet do Męża mówiłam - ciekawe co tam u Gosieńki, a tu miła niespodzianka po powrocie.
Dziękuję za życzenia imieninowe
Buziaki.