Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

dominika_rew 22:39, 27 sty 2014

Odnalazłam Twoje fiolety i powiem Ci, że są chyba piękniejsze od tych ogrodowych
jak w bajce było... a butki fioletowe na pewno wymiatały na parkiecie
iwonaal 08:19, 28 sty 2014

Grab jest posadzony w dwóch rzędach, sadzonki kupiłam na allegro, polecam. A to jeszcze czeka na zagospodarowanie.
Tusiala 08:23, 28 sty 2014

Witaj Alu przyszłam z rewizytą Ależ u Ciebie planów, pomysłów, projektów. Jesteś już na coś zdecydowana?
Piękny powojnik. Też taki chcę A warzywnik mega apetyczny
Synek prześliczny. Ile już ma? Mój w lutym będzie miał półtora roczku. Mam nadzieję, że pozwolą nam popracować w tym sezonie w ogrodzie
Również będę wpadać i oglądać. Trzymaj się ciepluśko.
wietrzyk 13:57, 28 sty 2014

Alison,
czy mur jest w jakiś sposób zabezpieczony przed deszczem od góry? Blacha, czy coś. A z zewnątrz otynkowany i pomalowany? Będę też kończyć mur i zastanawiam się nad złoty środkiem, tzn żeby trwale i solidnie było, a przy okazji nie dobić się kosztami.
pozdrawiam mocno
Alisonek 16:29, 28 sty 2014

Zielona napisał(a)
No to się wizytować oficjalnie przyszłam I od razu chwytam truskawę. Ależ bym zjadła! U siebie też mam - dla Dzieci. I upieram się, że takie z własnego krzaczka smakują najlepiej

I to się nazywa miła wizyta cieszę się że przyszłaś
Truskawki to koniecznie muszą być swoje, ten smak jest niepowtarzalny i zawsze się na niego czeka a potem tęskni. choć u nas mrożonki zimą też smakują i przypominają o lecie
Buziam i zapraszam częściej. Doradzaj w sprawie tych wielkich moich planów
Alisonek 16:32, 28 sty 2014

dominika_rew napisał(a)
przyszłam w odwiedzinki na wstępie powiem, że my też mamy "szmatę" w truskawkach
i obiecuję, że będę próbować coś doradzać, a odwiedzać na pewno, tylko jak to u większości bywa, ostatnio "nieczasowa" jestem.. na wiosnę wstąpi we wszystkich nowa świeżość, pomysły i będzie super, mówię Ci! pozdrowienia!

Dominiki dziękuję za wizytę
Na wiosnę to ja muszę wiedzieć co i jak robić bo potem mąż mi w pole pójdzie i sama ze wszystkim zostanę
A takiego pomocnika jak on to się tak łatwo nie oddaje
Ściskam i zapraszam
Alisonek 16:35, 28 sty 2014

gaga napisał(a)
Alu masz piękny mur ja bym go nie zasłaniała , jeżeli już to coś delikatnego jak sugerowała Małgosia a plany masz super podpowiedzi mile widziane ale kieruj się sercem bo ogród to Twoje dziecko

Chyba ten mój mur ratuje wszystko we wszystkich budzi dobre wspomnienia i kojarzy się z Danusią, tylko reszta ogrodu jakaś inna
No oczywiście że mile widziane każde słowo, bo w końcu ja początkująca jestem i muszę się uczyć. dlatego poprawiajcie, dorzucajcie swoje 5 gr (może nawet być złotówka) i krytykujcie ;D
Alisonek 16:37, 28 sty 2014

bartek_luberda napisał(a)
Raz w tygodniu pączki i wszyscy u Ciebie w ogródku będą w pracy Dobry pomysł Dobranoc

Pączki to w karnawale, potem już się znudzą...ale u mnie zawsze coś słodkiego się znajdzie i chętnych pracowników/pomocników przyjmę
Alisonek 16:40, 28 sty 2014

dominika_rew napisał(a)
Odnalazłam Twoje fiolety i powiem Ci, że są chyba piękniejsze od tych ogrodowych
jak w bajce było... a butki fioletowe na pewno wymiatały na parkiecie

Bo u mnie w ogrodzie jeszcze mało jest kolorów, tym bardziej że na Ogrodowisko trafiłam jak już jesień była w pełni, a zdjęć z lata nie ma, bo wtedy się Synusia fotografowało na wszystkie możliwe strony
Buty super i mega wygodne!!!Do rana na obcasach które założyłam 1 raz w dniu ślubu ot taki hardcore
Alisonek 16:41, 28 sty 2014

iwonaal napisał(a)
Grab jest posadzony w dwóch rzędach, sadzonki kupiłam na allegro, polecam. A to jeszcze czeka na zagospodarowanie.

Ale tam jest pole do tworzenia!!!!Będzie się działo. Już nie mogę się doczekać wątku Masz już jakies pomysły??
A co ile sadziłaś graby??i po prawej stronie, jest inne drzewko, co to?
Pozdrawiam