Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 16:31, 28 sty 2014

Tusiala napisał(a)
Widzę, że i u Ciebie Agatko zima się zadomowiła. Ale ja zdecydowanie bardziej preferuję takie widoczki. Pozwól, że sobie chwilę spędze na tej kładce drewnianej

Martuś, nawet nie wiesz jak ja tęsknię za tym widoczkiem, też sobie przycupnę obok Ciebie
elzbieta_g 16:34, 28 sty 2014

Agania napisał(a)

Martuś, nawet nie wiesz jak ja tęsknię za tym widoczkiem, też sobie przycupnę obok Ciebie

jak się kapkę posuniecie to ja też bym przycupła z największą przyjemnością
Agania 16:35, 28 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś te foty zachodzącego słońca powalające 22 lutego Dolomity i wracasz już na wiosnę Buziaki

Gosia, też bym chciała po powrocie z doliny Val Di Fassa, zastać już wiosnę

Buziak
Agania 16:36, 28 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)

jak się kapkę posuniecie to ja też bym przycupła z największą przyjemnością

Zapraszam Eluniu, miejsca nam nie zabraknie
Pszczelarnia 16:37, 28 sty 2014

Mnie bukszpany nigdy nie chciały się ukorzeniać. Straciłam zapał i nadzieję.
Agania 16:52, 28 sty 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Mnie bukszpany nigdy nie chciały się ukorzeniać. Straciłam zapał i nadzieję.

Jak to Ewuś, ja pełna zapału jestem, muszę spróbować, jak na razie mam taki ambitny plan, jest jeszcze artykuł Danusi o przygotowaniu sadzonek, ja się szybko zrażam, ale zarażę tematem moją mamę, ona ma dobrą rękę do sadzonek i wszystko jej się ukorzenia

Jak stracę zapał, to wiadomo na co będę wydawać kaskę
JoannA 16:59, 28 sty 2014

Agania napisał(a)

Jak to Ewuś, ja pełna zapału jestem, muszę spróbować, jak na razie mam taki ambitny plan, jest jeszcze artykuł Danusi o przygotowaniu sadzonek, ja się szybko zrażam, ale zarażę tematem moją mamę, ona ma dobrą rękę do sadzonek i wszystko jej się ukorzenia

Jak stracę zapał, to wiadomo na co będę wydawać kaskę

Agato, nie możesz się tak szybko zrażać, wiosną wsadziłam parę sadzonek bukszpanu, nawet bez ukorzeniacza i wszystkie się przyjęły. Sadziłam do doniczek, ustawiłam w cieniu i pilnowałam podlewania, to wszystko. Na zimę zadołowałam z doniczkami i okryłam stroiszem ze świerka.
buziole
Agania 17:53, 28 sty 2014

JoannA napisał(a)

Agato, nie możesz się tak szybko zrażać, wiosną wsadziłam parę sadzonek bukszpanu, nawet bez ukorzeniacza i wszystkie się przyjęły. Sadziłam do doniczek, ustawiłam w cieniu i pilnowałam podlewania, to wszystko. Na zimę zadołowałam z doniczkami i okryłam stroiszem ze świerka.
buziole
tak zrobię jak piszesz jak tylko pozyskał sadzonki wsadze do kompletu i będe czuwać, chuchac i dmuchać, mam już przygotowane poległo, pod małą plantację, będę tam sadzić samą młodzież
malgorzata_s... 19:31, 28 sty 2014

ja też będę sadzonki robić Będziem czuwać wspólnie Razem raźniej
Agania 19:48, 28 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
ja też będę sadzonki robić Będziem czuwać wspólnie Razem raźniej

Gonia to fajnie zakładamy bukszpanowe przedszkole