Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 14:31, 28 sty 2014

Martusiu kofana przecie to szczera prawda, czemu mam kłamać.Zaznaczam ze nie lamentuję z tego powodu ale nie mam jeszcze ogrodu .Przeciez nie moge komus napisac, zapraszam do mego ogrodu hi,hi Ktos mnie odwiedzi i co, gdzie ten ogród.? Piszę więc że dopiero próbuje go tworzyc .U mnie snieg wali jak z rakiety a myslałam że nadchodzi odwilż Ustalmy raz na zawsze nie mam jeszcze ogrodu !ale mam 5 rabat które mnie cieszą i choc nie są jeszcze do konca skończone to jest to zalązek maleńki ogrodu i tej wersji sie bede trzymała Koniec ,kropka .Za oknem kukaja mi kosy ale nie wiem co mam dac im jeśc, mają jablko, rodzynki,marchew, mieso z kurczaka, (bo nie wiem czy sa miesozerne) rodzynki płatki owsiane ,ryz .to tak dla innych przy okazji. Kosy słonecznika nie dłubią chyba mają nieprzystosowane dziubki ale inne ptaszki juz tak ..Siedem kosów siedzi na moim parapecie i tak codziennie od kilku dni ,.Nagadałam sie i musze pakowac bety do domu Pozdrowienia ciepłe przesyłam Marto
eda 14:36, 28 sty 2014

Witaj Dajanko pokazuj jak cię zasypało Bo mnie tak o...pozdrawiam serdecznie

dajana 19:18, 28 sty 2014

Chociaż jest ciemno to i tak idę z aparatem aby ci pokazać że nie bujam . Zarz wrócę Edytko!
AgnieszkaW 19:23, 28 sty 2014

No to ja też czekam na ośnieżone fotki
Kasiek 19:30, 28 sty 2014

Dajanko, gratulki na okragla seteczke Az sie zziajalam, tak szybciutko bieglam

dajana 19:37, 28 sty 2014

Wieje jak diabli a mnie boli ucho ,coś mi się zdaje ze to bieganie w plastikach po śniegu w mrozie mi wychodzi .Migdały też wielkie ,tara i głupia jestem i taka pewnie już umrę hi,hi

Ładny śnieżek prawda?tak jak u ciebie

No to jeszcze moja rabata z różami zielono i biało jak dziwnie to wygląda
dajana 19:42, 28 sty 2014

Jeszcze jedno, nie bez kozery je wklejam bo nad tym miejscem będę owocnie pracować na wiosnę Powstanie tu duża rabata tak mniej więcej do piątego świerka Serbskiego,a dalej skarpa

dajana 19:55, 28 sty 2014

Kasieńko ty zawsze wiesz kiedy jestem samotna i tak wymyślam rózne głupoty aby ktoś do mnie zajrzał wabię i kuszę, ale coś kiepsko mi to wychodzi Czyżbyś usłyszała moje wołanie? hi .Ty jedna nie zapomniałaś o okrągłej cyferce Jesteś kochana a kwiatuszki to zawsze mi sprawiają, przyjemność.Nie będę cie jednak kłamać lilii to ja jakoś nie lubię .Teraz to ja jestem paskuda ,ty z kwiatami a ja taka szczera Proszę o Rubensa Kasieńko o Rubensa niech sobie wyobrażę ze on u mnie tak cudnie wygląda
Bogdzia 20:01, 28 sty 2014

Kosy jedzą jabłka , rodzynki , płatki owsiane- to zimą bo latem robale rózne drobne ukryte na ziemi w korze i liściach.
dajana 20:25, 28 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Kosy jedzą jabłka , rodzynki , płatki owsiane- to zimą bo latem robale rózne drobne ukryte na ziemi w korze i liściach.[/quote

Czyli dobrze je karmię bo to wszystko mają .Byc moze siedzą sobie na moim parapecie bo tak lubią Uspokoiłaś mnie Bożenko bo myślałam że nie trafiam w ich potrzeby żywieniowe