No to jeszcze raz lampioniki nastrojowo [img ]
U nas o 4 nad ranem śnieżek sypał...I siem mi trudno jechało Ale ogólnie jest zielono - więc jest dobrze
Hej Polinko Może nie będzie tak źle i do wiosny przetrwamy, mamy przecież Ogrodowisko to i nudzić się nie będziemy Grudzień, porządki świąteczne, zakupy to także mój ulubiony okres, jak ja lubię tę krzątaninę. Styczeń jak sypnie śniegiem to będzie zajęcie z odśnieżaniem, lubię też długie spacery po lesie bo cudnie wygląda w śnieżnej kołderce. A w lutym planowanie zmian, sianie jednorocznych i czas jakoś zleci. W marcu to już napewno będzie wiosna, nie wierzę żeby powtórzyła się sytuacja z ubiegłego roku. Ale jestem optymistka A dzisiaj, zainspirowana Twoimi dekoracjami wybrałam się do lasu po szyszki, wieje mało głowy nie urwie, szyszki pod deszczu brzydtkie, takie mokre ale już je rozłożyłam w garażu i schną. Jakiś pomysł mi się już w głowie urodził ale tak naprawdę mam ochotę skopiować Twóją dekorację n drzwiach bo śliczna jest. A ponieważ u mnie zdjęć ostatnio brak to wrzucę Swój wianek świąteczny. pozdrawiam cieplutko
Skrzyneczkę przemalowałam bo żle zrobiłam i jest taka
Witajcie! Hania podała mi link do was, artystów, wiec pozwole sobie zamiścić swoje prace malarskie "Nasturcje" 50/60 olej płótno "Całun Turyński"- 30/40 olej, deska
Ale się uśmiałm z siebie ----człowiek ucy sie całe życie .Dopiero dziś odkryłam jak trafić do kogoś do kogo napisałam ha ha .jak samouk komputerowy /sama się pochwalę /to samouk ha ha Zaglądającym kwiatuch D
Irenko zaproszenie zawsze aktualnie , zapraszam szczególnie w czerwcu w czasie kwitnienia róż i piwoni. Pozdrawiam Jasia
Wszystkim Uroczym Zaglądającym i tym oficjalnie i tym po tajniaku życzę miłego i spokojnego tygodnia..... To już tylko 3 tygodnie do Świąt , hurrrrrraaaa .... Buziaki
Foto Grzesia jest piękne Tak jak i te fale .. tylko czy ja dożyję takich ekranów?? Problem zasłaniania drewutni już sobie rośnie Buczek czerwony mógłby być.. tylko kto chce moje róże ??? Bo już nie mam gdzie ich przesadzić... a tam rośnie cały szpaler.. Rabata na pierwszym planie jest do przemeblowania, a bylinowa rabata cała do zmiany... mogą być i ekraniki.. pomysł świetny Widok z góry.. i tę rabatę chcę zrobić na szerokość szklarni, tak jak żółta linia..
dałam torf odkwaszony, na to korę, potem matę słomianą i na wszystko podwójna warstwę agro, wszystko przyłożyłam cegłówkami, teraz czekam wiosny