Róże żółte
18:57, 29 sty 2012
Pilgrim - moja ulubiona żółta róża
no właśnie ja też, tylko tak się zastanawiam czy wartko kupić 50 takich małych sadzonek bukszpanowych ( 20 cm wysokości ) na niską obwódkę. Czy to się przyjmie i rozrośnie ładnie. I ile na m2 takich malutkich bukszpanów się sadzi?
Leoniu, masz fajne koleżanki z Ogrodowiska - sąsiadki
Gratuluje masz piekny ogrod no i fajnego psa napewno sporo pracy jest wlozone zeby tak wygladal
napewno bylo warto. Wyorazam sobie wyjsc wczesnie rano latem boso na trawnik pokryty rosa,
pospacerowac i cieszyc oczy tymi kwiatami krzewami i wstajacym sloncem pozdrawiam Grazyna z Chicago ps. Twoj pies musi byc bardzo grzeczny-ja mam 2 i ciagle mi cos broja w ogrodzie
Upiększamy ogrody i to mnie cieszy, a wiosna na Ogrodowisku będzie chyba wyjątkowa, Spodziewam się wielkiej ekspansji hortensji i nie tylko
Nie panikujmy, jeśli coś ma zmarznąć to i tak zmarznie. Okrycie włókniną niewiele da, najlepiej jak radzi Zbyszek nasypać na bryłę korzeniową śniegu i koniec, najwyżej osłonę od mroźnego wiatru "zmajstrować". Co ma być to będzie. Rh sam się broni zwijając listki w rurkę.
Upiększamy ogrody i to mnie cieszy, a wiosna na Ogrodowisku będzie chyba wyjątkowa, Spodziewam się wielkiej ekspansji hortensji i nie tylko