Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Nigdy nie mów nigdy 20:41, 03 gru 2012

Do góry
Brukarz był, pomierzył. Trwało to bardzo długo. Ach te wybory Pod koniec tygodnia mam mieć projekt z wyceną. Przez weekend przyjedzie jeszcze trzech panów z różnych firm i potem wybór przed nami. Na wiosnę działamy
Kubusiowo 10:37, 03 gru 2012

Do góry
Beatka

Ula hehehehhe ja staram sie Kubę nieco "naprowadzić" na prezenty W tym roku dostanie to co sobie wymarzył

Asia ja tez bardzo żałuje Myślałam, że przyjedziecie

Kasik i ja pozdrawiam

Dajanko bardzo Ci dziękuję Czytałam i powiem Ci, że ładnie zmieniłaś projekt Mnie sie marzy taki jak amerykański dom wiejski.... z wielka werandą....

Aneczka no w dekoracjach są
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 15:53, 02 gru 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Dajanko a ja mam pytanko co do domu.... bo jestem pod jego ogromnym wrażeniem... Czy projekt kupowaliście gotowy? Jeżeli tak to zdradź jaki. I mam pytanie co do werandy przed wejściem.... czym sa obłożone słupy i barierki?

Kasiu mój oryginalny projekt domu to LK&571 ,,na Extradomu jest ten projekt Mozesz i mnie tam znaleśc łatwo ,,dajana100 Zwykły najzwyklejszy prosty domek wiejski Różnice jakie dostrzeżesz między nimi są już moimi zmianami Słupy są obłożone deską sosnową buazeryjną ,,pomalowaną już przeze mnie Miło mi że mnie pytasz i chętnie ci odpowiem na inne pytania jesli je bedziesz miała Pozdrawiam i miłego oglądania zyczę
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 14:45, 02 gru 2012

Do góry
Dajanko a ja mam pytanko co do domu.... bo jestem pod jego ogromnym wrażeniem... Czy projekt kupowaliście gotowy? Jeżeli tak to zdradź jaki. I mam pytanie co do werandy przed wejściem.... czym sa obłożone słupy i barierki?
Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku... 19:43, 28 lis 2012

Do góry
Zobacz tutaj, kliknij na projekt

http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-nie-tylko-bukszpanowy
Moja największa pasja - ogród 20:50, 26 lis 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Zaglądam......piękny świerk niebieski. I tych kul masz bardzo dużo......ale projekt nasadzeń pod nimi już chyba masz
A wogóle to u mnie pracowity weekend i nadrabiam zaległości O.

Ulu wstępnie już prawie wszystko mam obmyślone, ale potrzebna ilość żurawek chyba doprowadzi mnie do ruiny

Jak tam urodziny?
Ogród do odświeżenia 20:16, 26 lis 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)

Julita, to Ty teraz w ogniu cyklonu można powiedzieć. I tak to właśnie polityka ma wpływ na życie zwykłych ludzi. A tak czasem trudno w to uwierzyć, co?

No widzisz Agatko, ja bym w życiu nie pomyślała, że to może się nam przytrafić....a wiadomo było, że tam od czasu do czasu (średnio raz na trzy lata przez góra tydzień) bywają takie sytuacje.

Cieszę się, że linie lotnicze do służbistów się nie zaliczają i po ludzku podeszły do sprawy, bo nieciekawie by było. W MENie nikt nie wziął pod uwagę ogromu pracy włożonej w projekt zarówno z jednej jak i drugiej strony...a linie lotnicze tak, to dopiero ciekawe...

a linie lotnicze nasze? To bym się zdziwiła! no w każdym razie trzymajcie się, uważajcie na siebie i interesujcie się polityką
Ogród do odświeżenia 19:13, 26 lis 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Julita, to Ty teraz w ogniu cyklonu można powiedzieć. I tak to właśnie polityka ma wpływ na życie zwykłych ludzi. A tak czasem trudno w to uwierzyć, co?

No widzisz Agatko, ja bym w życiu nie pomyślała, że to może się nam przytrafić....a wiadomo było, że tam od czasu do czasu (średnio raz na trzy lata przez góra tydzień) bywają takie sytuacje.

Cieszę się, że linie lotnicze do służbistów się nie zaliczają i po ludzku podeszły do sprawy, bo nieciekawie by było. W MENie nikt nie wziął pod uwagę ogromu pracy włożonej w projekt zarówno z jednej jak i drugiej strony...a linie lotnicze tak, to dopiero ciekawe...
Moja największa pasja - ogród 17:21, 26 lis 2012

Do góry
Zaglądam......piękny świerk niebieski. I tych kul masz bardzo dużo......ale projekt nasadzeń pod nimi już chyba masz
A wogóle to u mnie pracowity weekend i nadrabiam zaległości O.
Kondziowy Ogród :) 11:01, 26 lis 2012

Do góry
Krys napisał(a)

Kondzio, znalazłam w zdjęciach warzywnik

projekt superowy

u mnie ogród to nawet w połowie nie wygląda tak schludnie jak ten warzywnik
Mi tez się podoba chciałbym osiągnąć wygląd takiego warzywnika

Mam zdjęcia dokładne wszystkich szczegółów nasadzeń. Przygotuję w warzywniakach plan i te drobiazgi
Hip hip hura ale sie cieszę

A jakie są wymiary całego ogrodu ? Oj podoba mi sie ten pomysł mam duzo miejsca jeszcze niezagospodarowanego moze ....
Ja mam 18 arów działki
Kondziowy Ogród :) 21:45, 25 lis 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)

projekt superowy

Mam zdjęcia dokładne wszystkich szczegółów nasadzeń. Przygotuję w warzywniakach plan i te drobiazgi

A jakie są wymiary całego ogrodu ? Oj podoba mi sie ten pomysł mam duzo miejsca jeszcze niezagospodarowanego moze ....
Kondziowy Ogród :) 18:42, 23 lis 2012

Do góry
Ja mam spory warzywniczek ten projekt mi się bardzo podoba zobaczymy co mi z tego wyjdzie jest w moim ulubionym stylu nie wyobrażam sobie żebym nie miał warzyw swoich choruje wszystko co jest jadalne
Nigdy nie mów nigdy 17:07, 23 lis 2012

Do góry
Kindzia napisał(a)

Ten układ rabaty na Toim rysunku podoba mi się bardzo...ja wprawdzie planuję u siebie też linie proste, ale ja mam naprawdę mało miejsca...gdzieś po głowie mi się tłucze ta Twoja rabatka z ciurkadełkiem, więc jak mni olśni dam Ci szybko znać
....Kuba cały czas na linii ze Wschodem...jest nadzieja, że da radę wszystko przenieść na następny rok. Linie lotnicze (ukłony w ich kierunku) zachowały się bardzo w porządku i oznajmiły, że pieniądze im nie przepadną i ...tylko gorzej z MEN-em...nie wiem czy oni dla nas?, czy my dla nich jesteśmy?...nic empatii i zrozumienia u nich nie ma...upierają się, że projekt ma być ukończony przed danym terminem i koniec...ano zobaczymy...jestem dobrej myśli

miłego dnia Kasiu

To dobrze przynajmniej, że kasiorka za lot nie przepadnie, przecież niemało to kosztuje...
MEN to służbiści, ciekawe czy znajdzie się tam ktoś, kto patrzy rozumem, nie paragrafami. Miejmy nadzieję

Nie wiem właśnie jaki kształt tej żwirkowej rabatki z ciurkadełkiem ma być...też jakieś obłe...Na razie nie mam czasu, żeby się zastanawiać, nawet na komputer nie mam czasu popołudniami. W sobotę pełną chałupę gości będziemy mieć, w kuchni ciągle siedzę. W przyszłym tygodniu już luźniej będzie.

Słoneczka Ci życzę, u nas ponuro

No to powodzenia w tej kuchni, miłych gości i sympatycznej soboty bez zbytniej bieganiny

Buziaki...u nas trochę słonka, ale zimnawo juz niestety...jutro idę do ogrodu...w końcu spadły wszystkie liście z jabłoni i trzeba posprzątać.
Nigdy nie mów nigdy 08:08, 23 lis 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Ten układ rabaty na Toim rysunku podoba mi się bardzo...ja wprawdzie planuję u siebie też linie proste, ale ja mam naprawdę mało miejsca...gdzieś po głowie mi się tłucze ta Twoja rabatka z ciurkadełkiem, więc jak mni olśni dam Ci szybko znać
....Kuba cały czas na linii ze Wschodem...jest nadzieja, że da radę wszystko przenieść na następny rok. Linie lotnicze (ukłony w ich kierunku) zachowały się bardzo w porządku i oznajmiły, że pieniądze im nie przepadną i ...tylko gorzej z MEN-em...nie wiem czy oni dla nas?, czy my dla nich jesteśmy?...nic empatii i zrozumienia u nich nie ma...upierają się, że projekt ma być ukończony przed danym terminem i koniec...ano zobaczymy...jestem dobrej myśli

miłego dnia Kasiu

To dobrze przynajmniej, że kasiorka za lot nie przepadnie, przecież niemało to kosztuje...
MEN to służbiści, ciekawe czy znajdzie się tam ktoś, kto patrzy rozumem, nie paragrafami. Miejmy nadzieję

Nie wiem właśnie jaki kształt tej żwirkowej rabatki z ciurkadełkiem ma być...też jakieś obłe...Na razie nie mam czasu, żeby się zastanawiać, nawet na komputer nie mam czasu popołudniami. W sobotę pełną chałupę gości będziemy mieć, w kuchni ciągle siedzę. W przyszłym tygodniu już luźniej będzie.

Słoneczka Ci życzę, u nas ponuro
Nigdy nie mów nigdy 11:02, 22 lis 2012

Do góry

miłego dnia Kasiu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:41, 21 lis 2012

Do góry
mi trudno uwierzyć, że w maju projekt zaczynał nieśmiało ... a już latem wybuchł na dobre ... fiem ... fiem było co nieco wcześniej ale ja zaczęłam przygodę mniej więcej wiosną ... i kilka moich skojarzeń Madżenkowych

moje ulubione ... ten dom tak ciekawy w formie i tu jeszcze soute

i mija chwila a o wersji soute już nikt nie pamięta ... za to wielu nad geometrią rabat się rozpływa ... karmnik i lawęda ujęta w kubiki to już legenda ... no zielona legenda ...

ten kadr to mój ulubiony

kapusta ... nie znałam ... zakochałam się ...

austinka, której nie kupiłam ... a którą mogę podziwiać tu

the fairy ... które kupiłam i wiem, że w kupie raźniej ... będzie przesadzanie ...

potwór .. no potwora pamiętamy wszyscy !!! tu tyci tyci ...

i na koniec ... lać .. ociec lać !!! koniecznie niech rośnie

Madżenka jak Ty jak twierdzisz tylko kopiować umiesz ... to ja bardzo ciem proszę kopiuj z rozmachem do końca świata i o jeden dzień dłużej ...

i na Zeusa ... nie można piekniej zakopać kawalerki ...
buźka

Grembosiowo 09:28, 21 lis 2012

Do góry
Okienka dają super efekt Grembosiu.
Projekt rabaty zapowiada się ciekawie.
Pozdrawiam cieplutko.
Ogródek Hanusi po zimie 19:01, 20 lis 2012

Do góry
Jesienne spacerki hartują , przygotowując organizm do zimy Nie wiem jak wam i tobie Haniu ale mnie tak szybko czas ucieka że zima będzie dla mnie chwilą.Próbuję ogarnąć myśli i rysuję swój projekt ogrodu Nie mam talentu do rysowania ale jakoś muszę to zrobić Bez projektu ani rusz .Na spacerki czasu brak ,przyjeżdzam z pracy i za chwilę robi się już ciemno .Biorę się za szycie rzymskiej rolety do kuchni czas ozdobić troszkę okna .Miłego wieczoru Haniu
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 09:17, 20 lis 2012

Do góry
Janina napisał(a)
Jesteś niesamowitą kobietą, podziwiam cię za to co stworzyłaś, ile w tobie samozaparcia w dążeniu do celu.Masz tyle radości w sobie, muszę często do ciebie zaglądać to może też mi się udzieli. Do masz bardzo piękny jak z bajki,już widzę ten ogród romantyczny, bardzo do niego pasuje.Za moim ogrodzeniem też jest dużo sosen, a ogrody lubię naturalistyczne, chociaż inne też mi się podobają.

Pochlebiasz mi Janinko Jestem zwyczajna,, lecz może bardziej uparta bo wiem że bidolenie jest złym doradcą .Kiedy upadam z bólem ale się podnoszę i lecę dalej. Nie odpuszczam tak łatwo, no chyba że cudze krzywdy Wtedy staram się szybko zapomnieć bo nie mozna nosic w sobie urazy do nikogo i niczego. Ona ludzi wyniszcza,, lepiej spożytkowac swą energie w lepszym kierunku, tak po prostu żyję.Powiem tak, mój projekt domu przerobiłam z prostej chałupy wiejskiej na taki jak widziałaś .Mówisz jak bajki? hmm,,, chyba zostało we mnie sporo dziecka a bajki zawsze mnie fascynowały .Kiedy dołożę jeszcze swój ogród ,mam nadzieję życ przynajmniej w otoczeniu bajkowym To chyba tęsknota za czyms czego miałam zbyt mało w dzieciństwie,, troszkę romantycznej duszy i własnej osobowosci W takim własnie domu pragnęłam mieszkac. Mnie inne ogrody też bardzo sie podobają ale mój będzie równiez naturalny .Nie będe jej poprawiac bo kocham rzeczy takimi jakimi są.Cieszę się z twojej wizyty Dziękuję również za miłe słowa Będę cię odwiedzac i zapraszam do siebie z radoscią .Pozdrawiam cieplutko
Kondziowy Ogród :) 23:47, 19 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

projekt superowy

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies