Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:43, 08 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Ty mi dzisiaj o kasie nie gadaj bo mam uraz od wczoraj
a co jest?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:03, 08 gru 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

ale ty masz posprzatane...a ja nie. Nic. I dobrze mi z tym

ps. zjadlam ze 3 ciasteczka ...

Mimo, ze zjadłam kolację to chyba pożarłabym z 10 pierniczków

Z tym sprzątaniem to był wielki problem...Wstyd przyznać się ale już od dłuższego czasu sprzątałam tylko po łebkach...wszędzie miałam pył od szlifowania betonów i po prostu dłużej nie dało się tak funkcjonować. Ale Madziu ja nie z tych co na święta musza mieć błysk w domu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:58, 08 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Poli - litości nie masz - czwartek, środek 49-go tygodnia, a Ty tu tyle stron produkujesz. A co gorsze - ciekawe merytorycznie i nie da się przeskoczyć

Wszystko poczytałem, ale ta kuchnia utkwiła mi w pamięci mocno

Sebek, zaskakujesz mnie! 49-ty tydzień

Zostaw sobie czytanie na wolniejszy czas Ja dzisiaj miałam postanowienie aby nadrobić forum a tu taka dyskusja i tylu gości

Kuchnia Izy to hit dzisiejszego dnia!
Ogród pod lasem 20:53, 08 gru 2016

Do góry
Polinka, no cieszę się, cieszę, choć on mi dziś wytknął, że na początku go na drzewo wysłałam
Co do pomysłów, to ostatnio mogłabym tylko redukować stan posiadania

Ania, u Polinki pokazałam moją dawną, panieńską kuchnię i trochę o urządzaniu i gustach pogadałyśmy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:51, 08 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Idz piecz kolejne i wyślij mi jutro kurierem choć jedną Ja od tygodnia się zabieram i nie mogę się wyrobić z czasem...

ale ty masz posprzatane...a ja nie. Nic. I dobrze mi z tym

ps. zjadlam ze 3 ciasteczka ...
Ogród pod lasem 20:44, 08 gru 2016

Do góry
Ciesz się kochana, że taki eM Ci sie trafił i w żadnym wypadku nie miej kompleksów!
eM może być od działania a Ty od kreowania rzeczywistości. Kuchnia w panienskim mieszkaniu jest tego najlepszym dowodem A podejrzewam, ze to tylko początek Twoich genialnych pomysłów.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:26, 08 gru 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)
a zdjęcia tego projektu dwucyfrowego to będą??

Czekam na zdjęcia, miały być wieczorem i cisza.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:24, 08 gru 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)
3 blachy juz gotowe

Idz piecz kolejne i wyślij mi jutro kurierem choć jedną Ja od tygodnia się zabieram i nie mogę się wyrobić z czasem...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:21, 08 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Kuchnia boska! I moja lamp.mam takie dwie w salonie i ma tarasie.oim zdaniem im mniej kasy się ma tym bardziej umysł otwiera na ciekawe pomysły

Ty mi dzisiaj o kasie nie gadaj bo mam uraz od wczoraj
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:20, 08 gru 2016

Do góry
Kawa napisał(a)

Hihi a wiesz że o mnie zaskoczył: )
On to takie pudełko czekoladek albo cebula bo ma warstwy

Kamilka, fajny taki eM zaskakujący Przynajmniej się nie nudzisz!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:18, 08 gru 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
Poli. Betonową podłogę chyba by trzeba zalać żywicą, a to chyba wyższy koszt niż ściana....

Martuś, do podłogi przyjadą panowie z betoniarni ze swoim betonem Zrobią dylatację a póżniej mechanicznie wyszlifują beton. eM mówi, że nic więcej nie potrzeba robić.

Patrząc sie z czysto praktycznej strony to podłoga byłaby szybsza do wykonania niż ściany. Ściany eM robiłby sam i pewnie zeszło by o wiele dłużej niż podłoga. Jak wymyślę coś mądrego to poproszę Cię o jakąś wizualkę...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:10, 08 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
u mnie dekoracje może są ale lsni tylko jakieś 30 minut i to o ile dzieciaki w przedszkolu
czekam na fotki

Rozszalunkuje i zaleje z rana betony i zrobię zdjęcia.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:09, 08 gru 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

Tobie może doopy nie urwie...ale nam...kto wie

Musisz uwierzyć na słowo, że nie urwie I nie jest to żadne ściemnianie tylko stwierdzenie rzeczywistości. Nie mam nic nowego, prawie wszystko z tamtego roku inaczej zaaranżowane. A nie, eukaliptusa mam nowego
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:07, 08 gru 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)
No i zamiast robić pierniki to siedzę u Ciebie na wątku

I oglądam cudne fotki kuchni Izy....tzn byłej kuchni...ale jakże cudowne fotki

To nawet nie proponuję herbatki, idz-pierniczki ważniejsze

Panieńska kuchnia Izy jest zaj...a!
Droga do spełnienia 20:02, 08 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)
eM Twój mnie zaskoczył Jeszcze nie spotkałam się z mężczyzną któremu podobają się betony

Mnie też i za to co kocham
Od nowa ... na przekór wszystkim 19:59, 08 gru 2016

Do góry
Co się miałaś pytać?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:59, 08 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Wiesz, zapomniałam co mam w avatarze i chwilę musiałam się zastanowić o jakiej kokardce piszesz
Cieszę się, że betony i Twojemu eMowi przypadły do gustu!

Hihi a wiesz że o mnie zaskoczył: )
On to takie pudełko czekoladek albo cebula bo ma warstwy
Podmiejski ogródek 19:53, 08 gru 2016

Do góry
Po przeczytaniu całej dyskusji chyba tylko pomacham

Wiesz, że jesteś tu potrzebna? Zostałaś tylko Ty...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:38, 08 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)

O Matko, Iza nie zazdroszczę takich lekcji...Ostatecznie kolega oddał pożyczkę??

Ostatecznie po 3 latach, na drodze sądowej. Wyroku nie uszanował, ale zaczął mi oddawać po 150 - 200 zł co jakiś czas, zwrotu więc nie poczułam. Tak to bywa, jak człowiek jest uczciwy i do głowy mu nie przychodzi, że inni nie są...

AniMa napisał(a)
Do Izy: ja jestem ta bardziej z ludwikowego stylu ale twoja kuchnia zachwyca. Ide do ciebie szukac tych znalezisk ulicznch

AniMa, dziękuję za ciepłe słowo! U mnie chyba nie pokazywałam nic z wnętrz, ale ostatnio znalazłam wersalkę i zrobiłam jej makeover, może wrzucę

polinka napisał(a)
Izka, teraz to padłam!! Boszzz...kocham takie klimaty! Rewelacyjna kuchnia i jeśli kilkanaście lat temu miałaś takie pomysły to aż się boję zapytać jak masz urządzony teraz dom? Marzę o czymś takim w altanie i vały czas nie mogę podjąć ostecznej decyzji czy zrobić ściany betonowe czy podłogę?

Zdjęć jeśli możesz to nie usuwaj. A w sprawie betonów napiszę na pw. bo mnie zaskoczyłaś...

Prostota zawsze się obroni Podłogi betonowej nie robiłam, ale w altanie faktycznie wyglądałaby fajnie. Ja stawiałabym na podłogę, a nie ściany.

Magda70 napisał(a)
No i zamiast robić pierniki to siedzę u Ciebie na wątku I oglądam cudne fotki kuchni Izy....tzn byłej kuchni...ale jakże cudowne fotki

Haha moja kochana pierwsza kuchnia No szkoda, że sprzedana i nie mogę tam stanąć i powiedzieć do niej No w końcu się komuś spodobałaś

Ogród pod lasem 19:22, 08 gru 2016

Do góry
Polinka, no trafił mi się egzemplarz - robi na drutach (wrzucałam tu parę jego dzieł, nie wszystko chyba skasowałam), gotuje, synkowi strój rekina na bal uszył (pierwszy raz w życiu do maszyny usiadł wtedy). Generalnie czego nie nie tknie, to mu wychodzi. W kompleksy mnie tylko wpędza haha
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies