Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 13:02, 08 gru 2016

Agatek 15:34, 08 gru 2016

fajne bandziorki
polinka 19:59, 08 gru 2016

Co się miałaś pytać?
AngelikaX 20:36, 08 gru 2016

iwka napisał(a)
to była ich pierwsza choinka w nowym domu, mało tych bombek, w tym roku miałyśmy dorabiać ale synek zrobił zapas w fabryce bombek więc w tym roku będą mieli mix

co do bliźniaczek to one wszystkim zachwycone tylko nie Mikołajem Co roku są numery w Wigilię Zamówiłam im list z filmikiem i dopiero po obejrzeniu któryś raz z kolei podeszły bliżej do komputera, a tak to z daleka oglądały

Pierwsze święta w nowym domu... pamiętam swoje, choć troszkę już zleciało od tego czasu

Moja córa też Mikołaja bardzo się boi (ma 2,5 roku) w zeszłą sobotę do naszego miasta zawitał Mikołaj z konwojem oświetlonych tirów, w towarzystwie motocyklistów (oczywiście też stylizowanych na Mikołai) elfów itd. jak tylko jeden do niej podszedł... masakra była tak spierniczała z przerażeniem w oczach.... w niedzielę we Wrocławiu to samo choć w zeszłym roku oglądała też dedykowany film od Mikołaja i była zachwycona coś jej się pozmieniało

iwka 10:10, 09 gru 2016

Agatek napisał(a)
fajne bandziorki
no masz rację takie urwisy, a dziewczynki to już w szczególności, biją się na potęgę Siostra mówi, że moja chrześniaczka to niezły gagatek, do cioci się udała Trudno na zdjęciu określić która to która, zawsze mam z tym problem
iwka 10:12, 09 gru 2016

polinka napisał(a)
Co się miałaś pytać?
zrobiłam sobie kilka małych gwiazdek i zastanawiałam się czy z obu stron masz takie gładkie, bo moje z góry wychodzą porowate ktoś mówił że filią można przykryć czy jakoś tak i wtedy są równe, miałam sprawdzić ale już warsztat w kuchni zamknięty trzeba się za sprzątanie zabrać
iwka 10:17, 09 gru 2016

AngelikaX napisał(a)

Pierwsze święta w nowym domu... pamiętam swoje, choć troszkę już zleciało od tego czasu

Moja córa też Mikołaja bardzo się boi (ma 2,5 roku) w zeszłą sobotę do naszego miasta zawitał Mikołaj z konwojem oświetlonych tirów, w towarzystwie motocyklistów (oczywiście też stylizowanych na Mikołai) elfów itd. jak tylko jeden do niej podszedł... masakra była tak spierniczała z przerażeniem w oczach.... w niedzielę we Wrocławiu to samo choć w zeszłym roku oglądała też dedykowany film od Mikołaja i była zachwycona coś jej się pozmieniało

z dziećmi tak jest, niby się nie boją a jednak, jak przyjdzie co do czego to krzyk u nas brat zawsze się przebiera za Mikołaja i śmiechu co niemiara z dzieci w ubiegłym roku jedna z dziewczynek powiedziała, żeby już do niej nie przychodził więcej zobaczymy jak będzie tym razem
Agatek 13:13, 09 gru 2016

iwka napisał(a)
no masz rację takie urwisy, a dziewczynki to już w szczególności, biją się na potęgę Siostra mówi, że moja chrześniaczka to niezły gagatek, do cioci się udała Trudno na zdjęciu określić która to która, zawsze mam z tym problem

A Ty wiesz jak ja się z bratem biłam
o rety
fajne czasy to były hehe
malkul 19:20, 11 gru 2016

kiedy odsłona kolejnych dekoracji?
lindsay80 22:50, 11 gru 2016

jejku, jak ta pomponowa choinka mi się podoba!