Pomóżcie wyczarować mi ogród
17:10, 14 lis 2013
wymyśliłam taki banał
ciemne plamy to rabaty na grządki, kompostownik przeniosłam w prawy róg działki, bezsensem jest nosić kompost przez całą jej szerokość a tak będzie pod ręką, poza tym u sąsiada też widzę brzozy więc "teoria z brzozami" jest spełniona
wokół warzywek przyszedł mi do głowy pomysł z założeniem rabaty angielskiej, róże, byliny itd. Świetny artykuł na ten temat znajdziesz na głównej stronie. To wyższa półka ale normalna bylinówka też będzie pięknie wyglądać i będzie się zmieniać wraz z kwitnieniem różnych kwiatów. Temat kompostownika będziesz mieć z głowy i cały lewy róg działki na leniuchowanie - obracasz moje wcześniejsze wypociny rysunkowe i masz gotowca
I to na tyle wywodów
Pozdrówka 

Znalezione wątki dla frazy "Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i maniaków ogrodów. Mam na imię Beata i od kilku miesięcy śledzę wasz portal i wasze cenne wskazówki i rady dotyczące pielęgnacji ogrodu. Sama jestem właścicielką niewielkiego ogrodu ,który przeszedł gruntowną zmianę ale jeszcze jest w nim trochę do zrobienia. I w tej kwestii przesyłam na razie jedno zdjęcie i proszę o radę i pomoc. Nie mam pomysłu co posadzić na rabacie na której znajduje się tylko berberys ottawski.Pomóżcie!!! "