No to pora na zdjęcie moich modelek .,, i modeli .. Być może Nawet wyższe niż do " cycków ".., do szyjki ... Tylko tyle mi się do auta zmieściło a i tak bagażnik musiałam prawie zdemontować
A ja zrobię ciutek fermentu i powiem , ze mimo wszystko kombinowałabym z podniesionymi donicami dużymi żeby rabaty były bliżej " wysokościowo " tarasu... Albo ładna skarpa .. Albo murki oporowe i a' la schodki... Bo tak wszystko zawsze będzie wydawało się malusie..a zanim urośnie..... To koszt zrobionych skrzyń dawno już się zwróci a roślinki będą cieszyły od razu .... Ale wrzuciłam do pieca .... A teraz myśl Koleżanko ... Bo domek cudnisty ... Buziam i mam nadzieję ,że się nie pogniewasz
Talent polonistyczny ze mnie kiepściutki.. ale to tylko zabawa..... Słowami i obrazkami Tak jak zabawa w zbieranie płatków..... co patrzę na te płatki i je zbieram... to przypominam sobie o Kondziu i jego różach w kamykach... dziś oplewiłąm rabatę rózaną i trochę płątków wygarnęłam, ale to takie zamiatanie "pod dywan" to jest niemożłiwe, aby posprzątać.... chyba, że powstanie nowa bajka o Kopciuszku....
Ogórki sałatkowe od Agi loczki polecone pyszne i mniamuszne