Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Slawko 10:34, 25 lis 2013

Kasik napisał(a)

Witam... wpadłem do Was wprost od Danusi Bardzo urzekła mnie ta rabatka Śliczna jest! Kostka też świetna... pierwszy raz się chyba z taką spotykam... czy każdy jej element jest oddzielny czy to jakieś moduły były? Pozdrawiam serdecznie
Kasik 10:44, 25 lis 2013

Witam u mnie . Miło mi , że jesteś.
Każdy element jest oddzielny. To po prostu łupek granitowy. Cieszę się, że Ci się podoba.

Tych paproci już tam nie ma. Nasza sunia bardzo lubiła je łamać i musiały iść w bardziej bezpieczne miejsce. A, że to taki troszkę zacieniony zakątek, to znajdą tu domek rododendrony.

Pozdrawiam
Slawko 10:49, 25 lis 2013

Troszkę pracy z tym układaniem musiało być Szkoda... ja jeszcze bym tam widział kosaćce, jarzmianki albo bodziszki czy naparstnice ale z rododendronami też zapewne będzie pięknie Zapomniałem jeszcze wcześniej napisać, więc piszę teraz, że pieski również przeurocze! Pozdrawiam
Bogdzia 12:04, 25 lis 2013

Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji Imienin (jeśli dziś obchodzisz, a jeśli nie dziś to tez wszystkiego najlepszego)

Kasik 12:37, 25 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Ty też imieninowa dzisiaj Kasiu?

Wszystkiego najlepszego i wielki buziak

Dziekuje Kochana. miłego dnia
Kasik 12:47, 25 lis 2013

Slawko napisał(a)
Troszkę pracy z tym układaniem musiało być Szkoda... ja jeszcze bym tam widział kosaćce, jarzmianki albo bodziszki czy naparstnice ale z rododendronami też zapewne będzie pięknie Zapomniałem jeszcze wcześniej napisać, więc piszę teraz, że pieski również przeurocze! Pozdrawiam

Pieski to miłość mojego męża, ktokolwiek by się nie starał o ich przychylność to i tak wybierają jego.
A rododendrony to na razie plan, zobaczymy wiosną jak wrócę ze szkółki w Iłowie Żagańskiej , a może nie jak tylko z czym?

Bodziszka mam,- na razie malutki w przechowalni, bo jak widziałeś mój ogród dopiero się tworzy.

Pozdrawiam
Kasik 12:50, 25 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji Imienin (jeśli dziś obchodzisz, a jeśli nie dziś to tez wszystkiego najlepszego)

Dziękuje ślicznie za życzenia- jak miło.

A te kwiateczki to chyba jaśmin? popraw mnie jak się mylę. U mojej babci kwitł wielki krzak. Ty wiesz jak zrobić przyjemność.

Buziak
malgorzata_s... 14:36, 25 lis 2013

Sto lat sto lat................ Spełnienia marzeń, radości i miłości życzę Buziaczki
Kasik 14:48, 25 lis 2013

Mój nowy nabytek ze staroci. Do czegoś się przyda, - może stojak na kwiateczki?
Kasik 14:49, 25 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sto lat sto lat................ Spełnienia marzeń, radości i miłości życzę Buziaczki

Dziękuję, dziękuję ,