Miłej niedzieli Ewo.Aniu i Kasiu u mnie też astry dopiero ruszają zrobię zdjęcie jak całe zakwitną będzie efektownie pozdrawiam wszystkich odwiedzających
Dziękuję za zdjęcia poglądowe, rzeczywiście ta żurawka wygląda u Ciebie przepięknie. To jeszcze zapytam się o trawki na tarasie po lewej stronie zdjęcia i obydwie trawki na drugim zdjęciu
Mój kwiatuszek stoi już sobie na miejscu docelowym - na parapecie w kuchni
A tu jeszcze kompozycja z patoli w łazience. Może bez szału, ale podobno siła tkwi w prostocie
Jeżu jest na wolności
domek:
zbudowany jest ze skrzyneczki drewnianej obudowanej wełną i styropianem, wymoszczone sianem -
jest niesamowicie ciepły i suchy o nowoczesnej minimalistycznej budowie budowniczy to mój M i mój Tata
Jeżu wlazł do domku ale za chwilę wyszedł i poszedł swoją drogą ...mam nadzieję, ze zasiedli domek
dziękuję wszystkim za wsparcie o trzymanie kciuków za Jeżyka
tak jak pisze Danusia georgia peach jest różowa, w tej chwili nawet bordowa bym powiedziała bardzo ją lubię i mam w kilku miejscach sporo i polecam jeśli ktos szuka koloru od różu do bordo
zakochałam się w klimacie i korze tego sumaka ... znów mnie zainspirowałaś ... oj ... przed moje salonowe okno mus mieć sumaka ... muszę poszukać takiego już troszkę wyrośniętego ... ładnie mu będzie na tle przebarwiającego się winobluszczu na ceglanej ścianie i z hostami .. jak u Ciebie ... nie da się nie chcieć złapać choć trochę z tego klimatu ...
Posadzilam juz cebulowe, jakoś wcześnie w tym roku ale obawiam sie, że potem będę za krótko z czasem. Tutaj posadzilam tylko białe tulipany - rożne, agress white, calgary, mondial i mount tacoma. A miedzy kulkami z przodu szafirki.
Ja mam bluszcz na ścianie północnej przy kuchni Lubię takie klimaty Tylko nie wiem,jak ja teraz okno umyję na zewnątrz
Masz dla mnie Karaganę???? Naprawdę????? Moja w tym roku w maju padła. Bardzo dziękuję A czy ja mogę się jakoś odwdzięczyć? Czy jest coś z mojego zbioru roślin,co Cię może zainteresować? Oczywiście mam na myśli, to co da się podzielić
Mamy dziś kolejny piękny, słoneczny i ciepły dzień Właśnie wróciliśmy z długiego spaceru z psem po mojej okolicy. Przy okazji narwaliśmy śliwę tarninę Będzie na nalewkę
I kilka fotek ze spaceru
Pięknie wybarwia się winobluszcz na ogrodzeniu sąsiada
Nasze okolice
Nawłocie na polu,lubię je bardzo
Trzmielina oskrzydlona
Owoce głogu
Zawsze po takim spacerze mam mnóstwo energii,czas ją spożytkować Najpierw ogród, potem rower