Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

gierczusia 18:48, 29 paź 2013

Buziaki zasyłam ... A jiakieś fotki , czy cuś ??
Madzenka 06:50, 30 paź 2013

Uprasza się o zdjęcia
Piękne inspirację pinowe podglądam
stychaz 15:43, 03 lis 2013

Zdjęć niet, wybaczcie Jak wracam, to ciemno a weekendy zajęte albo leje, brrr.
bleebla 17:41, 14 lis 2013

Bardzo lubię zaglądać do Twojego ogrodu. Szkoda, że ostatnio tak mało się dzieje
Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy
Pszczelarnia 09:11, 15 lis 2013

stychaz napisał(a)
Wracam na chwilkę i dziękuję serdecznie za pochwały
To mój ostatni nabytek, skopiowany ze zdjęcia Magnolii, które zamieściła u Kokoszki. Nie mogłam się oprzeć.

Justyno, po prawej stronie donicy z karmnikiem - co to jest? To coś ma piękną formę. Jest aluminiowe czy metalowe i spatynowane? Masz jakieś zdjęcie inne - bardzo mi się podoba takie "naczynie" ogrodowe.

stychaz 18:01, 16 lis 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Justyno, po prawej stronie donicy z karmnikiem - co to jest? To coś ma piękną formę. Jest aluminiowe czy metalowe i spatynowane? Masz jakieś zdjęcie inne - bardzo mi się podoba takie "naczynie" ogrodowe.

Ewo, to nabytek z wiosennej "kolekcji" w ZC - konewka, z wytłoczonym napisem GARDEN. Były jeszcze bańki w takim samym stylu. Niestety dawno tam nie byłam i nie wiem jeszcze czy są.
Chyba jest to alumninium. Nie było spatynowane, ale po wystawieniu na działanie warunków zewnętrznych, bardzo pozytywnie zmienia swój wygląd.

O więcej zdjęć postaram się jutro, jak pogoda dopisze. Pokażę jeszcze coś innego w podobnym stylu
stychaz 18:02, 16 lis 2013

bleebla napisał(a)
Bardzo lubię zaglądać do Twojego ogrodu. Szkoda, że ostatnio tak mało się dzieje
Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy

Miło mi postaram się coś wkleić jutro.
Madzenka 18:11, 16 lis 2013

stychaz napisał(a)

Ewo, to nabytek z wiosennej "kolekcji" w ZC - konewka, z wytłoczonym napisem GARDEN. Były jeszcze bańki w takim samym stylu. Niestety dawno tam nie byłam i nie wiem jeszcze czy są.
Chyba jest to alumninium. Nie było spatynowane, ale po wystawieniu na działanie warunków zewnętrznych, bardzo pozytywnie zmienia swój wygląd.

O więcej zdjęć postaram się jutro, jak pogoda dopisze. Pokażę jeszcze coś innego w podobnym stylu

I były jescze takie balie w dwóch rozmiarach..Pszczółko takie idealne do Ciebie....
polichlorek 22:45, 17 lis 2013

no to czekamy na te zdjęcia, które miały być JUTRO czyli WCZORAJ
stychaz 11:49, 18 lis 2013

Już są, już są

Zbliżenie ja konewkę

i coś w podobnym klimacie

Puszki są trzy, najmniejsza schowana jest w tej mniejszej na zdjęciu. Wykorzystuje je do przechowywania małych narzedzi ogrodniczych, sznurków, rękawic.