ogrodoweimpresjejolki
15:12, 16 lis 2013
Aniu, jakoś tym razem te zasady nie działają. Od rana pochmurno, zimno i od kilku godzin mży 
Marzenko, też kiedyś tak miałam
Irenko, na szczęście humor mnie ostatnio nie opuszcza. trzymam go nie w garści a raczej w kieszeni, żeby rączki mogły działać
Bogdziu, nie wiem co u Ciebie znaczy o tej porze ładna pogoda, ale się ciesze, że tak ją oceniasz
Głowa to Cie boli zapewne od ciśnienia, które teraz często się zmienia ...
Dzisiaj mam dom pełen gości
Marek otwierał drzwi balkonowe, żeby znieść do piwnicy stół balkonowy i "wdarły" się do domu biedronki
Dwie to nawet miłośniczki książek, bo wypatrzyłam je wśród moich zbiorów 
Spacer przeniesiony na jutro i połączony z wizytą u mojej koleżanki, która sprzedała poprzednie mieszkanie i kupiła sobie apartament na obrzeżach miasta. Uwielbiam oglądać nowe mieszkania i ich aranżacje
Mieszka w nieznanej mi bliżej okolicy, więc będzie okazja ją zwiedzić 
Na taką pogodę liczyłam, ale się przeliczyłam
Marzenko, też kiedyś tak miałam
Irenko, na szczęście humor mnie ostatnio nie opuszcza. trzymam go nie w garści a raczej w kieszeni, żeby rączki mogły działać
Bogdziu, nie wiem co u Ciebie znaczy o tej porze ładna pogoda, ale się ciesze, że tak ją oceniasz
Głowa to Cie boli zapewne od ciśnienia, które teraz często się zmienia ...
Dzisiaj mam dom pełen gości
Spacer przeniesiony na jutro i połączony z wizytą u mojej koleżanki, która sprzedała poprzednie mieszkanie i kupiła sobie apartament na obrzeżach miasta. Uwielbiam oglądać nowe mieszkania i ich aranżacje
Na taką pogodę liczyłam, ale się przeliczyłam