Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 19:19, 18 paź 2013

Eluś, w piwnicy to bym Cię nie trzymała, bo tam narzędzia ogrodnicze i piec, i takie tam. M powiedz, że małe berberysy nie bedą mu przy koszeniu przeszkadzać, a duże tak...ulegnie.

Joasiu, dziękuję za ten ciepły komentarz. U Ciebie też będzie pięknie, wiem to

Elu, dziękuję.

Kasiu

Debro, szczególnie jak wiosną ptaki śpiewają (albo Mimi usiłuje dostać się na górny balkon, co jest dla niej raczej niewykonalne, bo za wysoko, ale już próbowała).

Kasiek, niestety kabel był poprowadzony dużo wcześniej niż dom i na to wpływu nie mamy.

Marzenko, już jestem, nie było mnie tylko kilka dni, dałam Wam od siebie odpocząć

Mala_Mi 20:43, 18 paź 2013

Kocham Jurę .. i kocham Twój ogród....

Debra 21:20, 18 paź 2013

asc napisał(a)
Kocham Jurę .. i kocham Twój ogród....
Potem zedytuje post i wyrzucę.. ale pliss nie cytować tego zdjecia Bo cytowania nie mogę wyciepać... foto specjalnie dla Ciebie

No nie, takie zdjęcie należy zachować! Cytuję zatem. Bomba. Gratuluję, piękna forma wspinaczkowa.
Kasik 21:22, 18 paź 2013

Wpadam z rewizytą.

I mam pytanie. Czy tam gdzie mieszkasz - to już RAJ?????

cudnie, cudnie, cudnie......

Ja mam działkę 2000 m, podzieliliśmy ja na razie na pół. (pewnie widziałaś będąc u mnie)
Na dzień dzisiejszy nie mogę tego ogarnąć, a Ty taki areał? Jak to się robi? No - samo się nie robi.

I jak doczekać tych kilka lat, jak już by się chciało mieć pięknie.
JoannA 21:26, 18 paź 2013

Deszczowy Jurajski równie piękny jak Babie Lato
pozdrawiam Agnieszko
dajana 21:52, 18 paź 2013

Przyszłam z wizytą Agusiu aby cie serdecznie pozdrowić a tu takie cuda pokazujesz .Każda pora roku jest piękna w twym ogrodzie Miłośników jurajskiego nie brakuje to dowód na to że piszę prawdę Nawet Ania asc pokonuje wspinaczkę aby się do ciebie dostać.Takie zdjęcie wyciepać Aniu? o nie .Świetne zdjęcie, szakal nie kobita hi,hi. Aniu i ciebie serdecznie pozdrawiam Mało mnie na Ogrodowisku ale póki co nie mogę częściej bywać,łapie chwile bo tęskno mi do ogrodów ,do was i tych pięknych widoków Ściskam cię cieplutko Dzisiaj jest piękna pełnia księżyca i tak widno że szkoda czasu na sen .Agusiu mam znowu cztery młode koty, chyba się zastrzelę
AgnieszkaW 21:53, 18 paź 2013

Aniu, piękna fotka Dziękuję.
Dzidka 22:03, 18 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
jesień w Jurajskim, część IV "Babie lato"

Aż trudno uwierzyć, że taki kolor przybiera.
Oby ta kolorowa jesień cieszyła jak najdłużej.
AgnieszkaW 22:11, 18 paź 2013

Kasiu, u nas też duża część działki jest dzika, ale się tym nie martwię, tak ma być i już. Panuję tylko nad tą częścią ogrodu, nad którą mogę zapanować, a sztabu ogrodników nie mam. Bardzo mi miło, że Ci się u nas podoba.

Debro, Ania ma niespożytą energię i siły, prawda? Ja bym tak nie potrafiła, choć się wychowałam na Jurze.

Joasiu, dziękuję.

Dajano, miło mi, że mnie odwiedzasz. Co za los z tymi kotami - a mówiłam kup tabletki dla kotki albo wysterylizuj. Znów będziesz miała kłopot.
AgnieszkaW 22:13, 18 paź 2013

Dzidko, niestety po dzisiejszych deszczach i wiatrach niewiele liści na berberysach zostało.