Stromby. Szablony są nawet w Ikei za 10 zł ale możliwości jest dużo.trzeba tylko wyznaczyć os. Ja też mam do zrobienia jeszcze galeria na drugiej stronie ściany z plakatami.na jej plecach.prawie 6mb do zagospodarowania i nawet od dwóch lat plan na biurku leży
A tu trochę inspiracji http://pin.it/SiEn8YG
Asia świetny plan! jestem Twoją wielbicielką masz fankę!
śmiałka dostałam jakiegoś od Ewika i jak przezimował to go podzielę na maxa ale to chyba jakiś z tych niższych. ten wysoki poprostu bajeczny. pewnie w tym arboretum można tez kupwać rośliny to byśmy parę rarytasów rozpowszechnily na forum coby nie mielic non stop gracków, ml czy seslerii i rozplenic
niesamowity odcinek! ja tez cały obejrzałam i zakochałam sie w tym wysokim śmiałku i turzycy palmowej ... boskie
dziewczyny moze zrobimy sobie wycieczkę do tego arboretum?? Bogdzie koniecznie też weźmiemy
jezu miałam przygotowywać się do ważnej rozmowy w środę, dzieciaki do teściów sprzedałam a siedzę i oglądam Maje.....................
strony??
a może jakąś stronke z szablonami jak ustawic ramki na takiej ścianie zdjęć? bo te szablony z ikei trochę małe
chyba ta promocja mnie zmobilizuje aby wkońcu zrobić tą galerie
dołączam do klubu miłośników tegorocznej zimy jest piękna!
pewnie bardziej bym narzekała gdybym musiała jak za studenckich czasów kilkanaście minut na przystankach tramwajowych marznąć ale teraz według mnie jest cudowna...właśnie nie mrozi za bardzo i wciąż mamy biało
ja bym dosadziła na taką rabate wtedy tylko juz jeden gatunek np łan lawendy lub kostrzewy lub seslerii albo poł na pół tymianek z lawendą. i bedzie minimalizm
chodzi o to żeby busz iglasty złagodzić czymś monotematycznym
Asia będzie dobrze!
uff to dobrze bo ja tez wolę minimalizm
Asia przy twoim areale z niczego nie musisz rezygnować! tylko nie wszystko na jednej rabacie. podziel rosliny max 4 gatunki na jedną rabate i zobaczysz że jeszcze Ci braknie
a jak widzę że Renia tutaj dołączyła to napewno nie będzie buszu a total lux