Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:48, 26 lis 2016

Do góry
AgataP napisał(a)
Renia zdjęcia piękne, ja tez wspominam Barcelonę jako cudne miejsce.
Stadion oglądałam, architekturę Gaudiego również, nawet oceanarium, a o fontannach teraz mi przypomniałaś zdjęciami - pół wieczoru tam przesiedziałam Zazdroszczę że byłaś tam dłużej, ja tylko 2 dni wszystkiego... bo potem goniłam jeszcze do Andory, Genewy z Francją po drodze..

To sporo zwiedziłaś
Dzieła Gaudiego to numer 1 jak dla mnie ... fontanny to świetny nocny spektakl ... faktycznie można przycupnąć na schodach i glapić się godzinami ... dobrze, że udało nam sie na niego załapać bo pokazy są tylko w piątek i sobotę
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:44, 26 lis 2016

Do góry
rozark napisał(a)
dzieciaki się ucieszyły, że w okresie sprawdzianów do szkoły nie poszły

Reniu dzieci z ciocią zostały i codzienne obowiązki ich nie ominęły ... to była romantyczna wycieczka we dwoje ... i powiem Ci, ze to cudownie tak wyjechać bez "ogonów" ... wolność, swoboda i pełen relaks w klimatycznym miejscu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:40, 26 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Sam bym poszedł

Piękna ta Barcelona

Hi hi hi pamiętam, że nie jesteś zagorzałym kibicem piłki nożnej piękna A Ty jeszcze tam nie byłeś?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:38, 26 lis 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Asiu, no pewnie, że są Mojego też nic piłka nie obchodzi, a na stadion na jakiś koncert możemy iść

Renia, pięknie Może kiedyś się wybiorę, marzy mi się Barcelona

Warto Aniu teraz marzy mi się Rzym!!!
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:37, 26 lis 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
świetne fotki, .....zachęcające do wyjazdu zapisze w postanowieniach noworocznych

PS. z tych samych powodów byłam na Wembley...choć ta wycieczka okazała się być dla mnie całkiem przyjemna

Zapisuj zapisuj Justyś ... ja na przyszły rok mam w planach Amsterdam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:35, 26 lis 2016

Do góry
makadamia napisał(a)

U nas największym fanem piłki nożnej jest nasz siedmioletek.
Od dwóch lat już kilka dni wcześniej informuje nas, że będzie mecz reprezentacji (ostatnio także Legii), pilnuje daty skrupulatnie, wyciąga właściwy szalik i ogląda. Ostatnio mąż i dziadek próbowali oglądać razem z nim ale narzekali, że zagłusza komentatorów

Czyli w Waszym przypadku Camp Nou to punkt obowiazkowy zwiedzania Barcelony
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:33, 26 lis 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
Super podróż, zazdroszczę bo Barcelona od dawna jest moim podróżniczym marzeniem, nawet raz miałam wykupioną wycieczkę ale nie doszła do skutku...
No ale wszystko jeszcze przede mną
Teraz jak wy przetarliście szlaki to podpowiecie mi jakieś praktyczne wskazówki co gdzie jak...
Foty piękne, pogoda widać też dobra, czekam na szerszą relację i wrażenia jak będzie okazja żebyśmy się spotkały osobiście to poopowiadasz

Małgosiu
Służę pomocą jesli chodzi o praktyczne wskazówki ... wiem, ze podróżowanie to Twoja pasja ... przyznam bardzo przyjemna pasja i chociaż nietania warto ją rozwijać ... Zapraszam chętnie na zdjęcia (z komentarzem)... trochę ich jest)
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:28, 26 lis 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
byłam kiedyś przejazdem... ale trzeba koniecznie pojechać na dłużej
super fotki Reniu

Olu koniecznie na dłużej
Mój ogród pod górkę... 16:57, 25 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Ale się u Ciebie dzieje Kasiu Piękne dekoracje świąteczne zakupiłaś Będą cuuuudne święta u Ciebie

PS Po pracy lecę lampy poszukać

Za wiele to się nie dzieje, ogólnie jakoś ten sezon bez szału. Kolejny będzie ciekawszy przez nowe nasadzenia Ale i tak spektakularnie nie będzie.
Święta, mam nadzieję, będą eleganckie

Ciekawe, czy znajdziesz?
Mój ogród pod górkę... 14:40, 25 lis 2016

Do góry
Ale się u Ciebie dzieje Kasiu Piękne dekoracje świąteczne zakupiłaś Będą cuuuudne święta u Ciebie

PS Po pracy lecę lampy poszukać
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 12:55, 25 lis 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Trawy powiązane, doniczkowo zadołowane, ostatnie liście wygrabione, róże przygotowane do kopczykowania.
Zima może teraz przychodzić do tego zakończenie sezonu definitywne w przyjemnym cieplutkim klimacie

Łukasz a co to znaczy, że róże są przygotowane do kopczykowania?
Do raju daleko - u Ewy 12:42, 25 lis 2016

Do góry
Ewa777 napisał(a)

Tak, Reniu, zmierzyłam. Rabata ma 8m długości, a szerokość waha się od 2,20 do 2,90 (bo to linia falista). Ambrowce rosną w odległości od siebie 2,20m. Po prawej pierwszy ambrowiec jest posadzony 1,60m od początku rabaty, a trzeci ma 2m do końca rabaty.

Dziękuję Ewuniu będę rozmyślać
Lawendowy zawrót głowy 11:15, 25 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Jolu
Aleś namachała tych stron ... wieczorkiem może nadrobię
No ale warkocze to już teraz muszę pochwalić Suuuuper to wygląda))))
A co do Karchera to myślałam, że ze mną coś nie tak bo nie wychodzi mi z nim to mycie okien ... ale widzę, że Ty też wolisz własnoręcznie
Buźka

Tez mi ulżyło ))

Piekne foty poczyniłas az Grzesiowi zaczełam wiercić dziurę w brzuchu ))))) tez mu sie podobało /))) bardzo
Tu ma być ogród :) 10:29, 25 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Edytka Pięknie to wygląda Musisz być zadowolona z efektu i ... z eMa))))) Idę czytać dalej ... trochę tego jest

PS W jakiej odległości posadziłaś ŚŚ?

Bardzo jestem

Nie mierzyłam co ile je posadziliśmy, o lokalizacji zdecydował ogląd rabaty z każdej strony.
Ogródek Iwony II 10:28, 25 lis 2016

Do góry
Uff ... jestem na bieżąco
Iwonko wstawiłam zdjęcia z Barcelony Piękne miasto, mnóstwo wrażeń i pełen relaks ... bez "ogonów" (dzieci)
Typografia ogrodu 10:10, 25 lis 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Nadrobiłam ... uff
Działo się jak zawsze ... wizytówka świetna gratulacje
Temat szkolny faktycznie rzeka ... powiem tylko jedno na samym początku podejście miałam takie jak Ty ale spasowałam ...
wiem że i ja będę pasować no chyba że będę mialam mieć przez to nerwicę to się wyglądam
W przedszkolu też toczymy dyskusje o nożu do obiadu dla dzieci o równych nagrodach dla chłopców i dziewczynek itp
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:55, 25 lis 2016

Do góry
Nadrobiłam zaległości ... oszronione buksy z trawkami piękne ... a nart zazdroszczę Zdrówka życzę
Malutki pod lasem 09:53, 25 lis 2016

Do góry
A jak tam łazienka? robi się? Traw też nie powiązałam ... krasnoludków nie spotkałam
Buziaki
Tu ma być ogród :) 09:50, 25 lis 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Edytka Pięknie to wygląda Musisz być zadowolona z efektu i ... z eMa))))) Idę czytać dalej ... trochę tego jest

PS W jakiej odległości posadziłaś ŚŚ?
Lawendowy zawrót głowy 09:30, 25 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
A nie mówiłam ze nie pozwolą mi tutaj odetchnąć ! Idę myć jakoś trzeba zacząć te 17 sztuk. Tez mam Kerchera ale ja się szybciej i lepiej od niego wyrabiam .))☆☆☆☆☆

Buxiole ☆☆☆☆☆

Jolu
Aleś namachała tych stron ... wieczorkiem może nadrobię
No ale warkocze to już teraz muszę pochwalić Suuuuper to wygląda))))
A co do Karchera to myślałam, że ze mną coś nie tak bo nie wychodzi mi z nim to mycie okien ... ale widzę, że Ty też wolisz własnoręcznie
Buźka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies