Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

natka098 20:19, 24 lis 2016

Iwonko cisy do mnie dotarły, są u mnie zdjęcia może spojrzeć sobie jakie są te co zamawiałyśmy.

Co do dzieci to ja się nie wypowiem, ale wiem za to jak jest z pracą i wykształceniem, głównym problemem jest to, że są szkoły, które nie dadzą przyszłości, a tych co mogą dać to jak na lekarstwo.
Ja na dzień dzisiejszy wiem, że moje wybory nie były do końca trafione, choć nie powiem zawodu wyuczonego używam w pracy.
Iwk4 20:22, 24 lis 2016

Natalko, widziałam, że dotarły. Muszę sprawdzić, czy jus posadziłaś
polinka 21:29, 24 lis 2016

Iwonko, czytam, że dalej jesteś chora? Ostatnio kilka osób namówiło Małgosię- Margarette na picie czystka. Ja zażywam go od dwóch lat i jestem chodzącym przykładem na to , że kuracja rewelacyjna zapobiega wszelkim grypą i przeziębieniom.
Może się skusisz?
22:56, 24 lis 2016
Iwk4 napisał(a)

Tęsknię za ogrodem. Poszłabym kompost przesiać ...
Ale czuję się dalej chora. Jutro mam wizytę u lekarza...

Rozumiem cię doskonale, ale zdrowie najważniejsze. Musisz psychicznie się nastawić, że na wiosnę znów ruszysz, a teraz odpoczywaj.
Iwk4 23:08, 24 lis 2016

Polinko, poczytałam o czystku, nie wykluczam, że się skuszę.

Moniko, nastawiam się, nastawiam Na wiosnę.
Na razie dom ogarniam, a właściwie mam w planach, bo w tym tygodniu nie dałam rady. Jak mówisz, zdrowie ważniejsze

AgataP 08:56, 25 lis 2016

polinka napisał(a)
Iwonko, czytam, że dalej jesteś chora? Ostatnio kilka osób namówiło Małgosię- Margarette na picie czystka. Ja zażywam go od dwóch lat i jestem chodzącym przykładem na to , że kuracja rewelacyjna zapobiega wszelkim grypą i przeziębieniom.
Może się skusisz?

Popieram, ja piję czystka od 8 miesięcy i widzę efekty - brak kataru, przeziębień.. cera normalna się zrobiła

Dla odmiany zrobiłam sobie też mieszankę pokrzywa, skrzyp i czarna herbata z płatkami wiśni - genialna w smaku codziennie wypijam jedną i drugą nie mogę sobie odmówić
ren133 10:28, 25 lis 2016

Uff ... jestem na bieżąco
Iwonko wstawiłam zdjęcia z Barcelony Piękne miasto, mnóstwo wrażeń i pełen relaks ... bez "ogonów" (dzieci)
12:30, 25 lis 2016
Iwonko ja też roboty ogrodowe już zakończyłam, teraz planowanie i niebawem ozdoby świąteczne, teraz szukam białych ozdób na choinkę i na stroik na drzwi
Iwk4 16:03, 25 lis 2016

Moniko, chcesz kupować?
Ja chyba coś porobię sama
Kuszą mnie pierniczki Beatki, drewniane zabawki i gwiazdki szydełkowe. I gwiazdki z masy cukrowej
Super wyglądają szyszki na choince.
Ozdób mam trochę z innych lat. Różne kolory.
Tylko marzy mi się żywa choinka
Może w tym roku zdążę kupić

Iwk4 16:05, 25 lis 2016

Byłam u lekarza. Grypa sobie poszła. A na bolącą nogę dostałam maść Nowy lekarz Miły.
Będzie dobrze