Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

lojalna_ 21:22, 24 lis 2016

Ewciu fajnie ze jestes ) jakies porzadki zaczynasz ) bo dziewczyny do okien gonia ))))
Ciemierniki maja paki ? Bo u mnie tylko te zwykle
ren133 12:42, 25 lis 2016

Ewa777 napisał(a)

Tak, Reniu, zmierzyłam. Rabata ma 8m długości, a szerokość waha się od 2,20 do 2,90 (bo to linia falista). Ambrowce rosną w odległości od siebie 2,20m. Po prawej pierwszy ambrowiec jest posadzony 1,60m od początku rabaty, a trzeci ma 2m do końca rabaty.

Dziękuję Ewuniu będę rozmyślać
Ewa777 13:34, 25 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Ewciu fajnie ze jestes ) jakies porzadki zaczynasz ) bo dziewczyny do okien gonia ))))
Ciemierniki maja paki ? Bo u mnie tylko te zwykle

Ostatnio nie mam wcale czasu... Nie byłam w ogrodzie ponad tydzień. Widziałam u Ciebie pączusie. Może dziś uda mi się podejrzeć swoje ciemierniki A trawy powiążę dopiero za tydzień.
O oknach już nie wspomnę
gierczusia 20:59, 25 lis 2016

Ewa777 napisał(a)

Ostatnio nie mam wcale czasu... Nie byłam w ogrodzie ponad tydzień. Widziałam u Ciebie pączusie. Może dziś uda mi się podejrzeć swoje ciemierniki A trawy powiążę dopiero za tydzień.
O oknach już nie wspomnę

Ha skądś to znam aczkolwiek dziś notuję strajk i odwiedzam Was bo już się stęskniłam moje okna leżą i kwiczą i nie zapowiada się ,żeby wstały ciemierniki ??? Już ?? jutro zaraz z rana polecę zobaczyć mam tego orientalnego i bardzo trzymam za niego kciuki
No i żebyś doła nie miała , bo moje trawiszcza też jeszcze hulają samopas bez kokard lub warkoczy
Ściskam mooocno
Kindzia 10:13, 28 lis 2016

Wczoraj moje dwie młodziutkie magnolie kapturki dostały. Z różami jeszcze czekam, zobaczymy jakie będą prognozy na następny tydzień.
Ewa777 12:19, 28 lis 2016

gierczusia napisał(a)

Ha skądś to znam aczkolwiek dziś notuję strajk i odwiedzam Was bo już się stęskniłam moje okna leżą i kwiczą i nie zapowiada się ,żeby wstały ciemierniki ??? Już ?? jutro zaraz z rana polecę zobaczyć mam tego orientalnego i bardzo trzymam za niego kciuki
No i żebyś doła nie miała , bo moje trawiszcza też jeszcze hulają samopas bez kokard lub warkoczy
Ściskam mooocno

Dziś mnie zima zaskoczyła i przykryła cały ogród śniegową pierzynką Dla mojej najmłodszej córeczki raj - szaleje na śniegu i lepi pierwszego bałwana U mnie z robotą nic nie ruszyło...
lojalna_ 12:21, 28 lis 2016

Ewciu tez masz snieg brrr zimno fest )). Ok a nie uciekna moje tez czekaja )) chociaz plany mialam to jedno najmniejsze zrobilam buziaki
Ewa777 12:26, 28 lis 2016

Kindzia napisał(a)
Wczoraj moje dwie młodziutkie magnolie kapturki dostały. Z różami jeszcze czekam, zobaczymy jakie będą prognozy na następny tydzień.

Mrozu na szczęście jeszcze u mnie nie ma, ale śniegu sporo nasypało. To chyba nie zaszkodzi magnoliom. Moja Genie ma nawet takie owocki

Ewa777 12:29, 28 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Ewciu tez masz snieg brrr zimno fest )). Ok a nie uciekna moje tez czekaja )) chociaz plany mialam to jedno najmniejsze zrobilam buziaki

Do świąt mam już spokojne weekendy, więc dam radę Dziś w nocy jechałam w takiej śnieżycy, że świata nie było widać! Byłam w szoku
mirkaka 13:45, 28 lis 2016

Ewa mam pozbierane nasionka. Starczy dla nas obu Myślę że ja je wykiełkuję i dam Ci gotowe sadzonki, zresztą jak będziesz wolała